Trappe Klatring Som en øvelse test

 • In Default
 • January 8
 • 34 Views
 • 0 comments

 • Trappe Klatring Som en øvelse test  De trappe test måler atletiske evner og lungefunktionen. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Trappe klatring er en form for motion, der næsten alle kan gøre til en vis grad. I modsætning til andre aerobe øvelser, såsom cykling, svømning eller vægttræning, er trappe klatring ikke kræver nogen specialudstyr eller uddannelse. I virkeligheden, kan du brænde kalorier, mens trapper klatring hele dagen derhjemme eller mens kører ærinder. Trappe klatring er også bruges som en øvelse test for at vurdere mobiliteten og hjerte-og lungefunktion.

  Baggrund

  Den trappe-klatring øvelse test blev udviklet af i 1930'erne for at evaluere åndedrætsfunktionen i mennesker med lungetuberkulose og silikose, en sygdom forårsaget af inhalation af silica støv almindeligvis omtales som Potters rådne. En modificeret form af testen senere blev introduceret til brug som en anaerob power test til måling sportslige præstationer. Opkaldt efter sin ophavsmændene, er denne øvelse test kendt som Margaria skridt testen, Margaria trappe testen og Margaria- Kalamen power trappe test. Testen selv fortsætter med at blive evalueret for pålidelighed og eventuel ændring i dag. For eksempel kan en undersøgelse offentliggjort i April 24, 2010, spørgsmålet om "Journal of Strength og Conditioning Research" understregede, at warm-up øvelse forud for at tage testen er mere værdifuld end tidligere troet.


  Energy Transfer

  Når trappe klatring bruges som en anaerob power test, er "power" beregnes ved hjælp af følgende formel: P = (M x D) x 9,8 / t, hvor "M" er lig personens kropsmasse, "D" er den vertikal distance, "t" er den nødvendige tid til at gennemføre testen i sekunder og 9,8 repræsenterer konstant af tyngdekraften. I en artikel skrevet til School of Fysioterapi på Curtis University i Australien, forfatter Chris Perkin siger, at trappe motion test stimulerer adenosintrifosfat phosphocreatine energisystem, eller ATP-CP for korte. ATP-CP er en kemisk gemt i muskelceller for kun et par sekunder for at give den energi boost nødvendig for hurtigt sprint til handling. Så, beregning strømmen er en måling af mængden af ​​ATP-CP overført til muskler, som du forberede sig på at svinge med en golfbold, for eksempel.


  Gross Motor Function

  En anden afvigelse fra standard trappe-klatring test er Timed Up and Down Stairs test eller TUDS. Sommeren 2004 af "Pediatric Physical Therapy" featured en undersøgelse, hvor denne test blev indgivet til 47 børn, 20 af dem havde cerebral parese. Forskerne fandt, at TUDS motion testen var meget pålidelige som en markør for mobilitet og balance i børn med og uden cerebral parese.


  Postoperative komplikationer

  Trappe-test er almindeligt anvendt til at vurdere brugen ilt til hjælpe med at opdage komplikationer af postoperativ hjerte eller lunge kirurgi. For eksempel, Alessandro Brunelli og associerede virksomheder pr Umberto I Regional Hospital i Italien viste, at mennesker, der udviser iltmætning større end 4 procent under træning har dobbelt så stor risiko for at udvikle komplikationer efter lunge resektion, da dette indikerer ilt ikke nå vitale organer. Tilsvarende har forskere ved Tufts University School of Medicine i Boston fandt, at trappe test er et nyttigt værktøj til at forudsige komplikationer fra andre typer af høj risiko kirurgi, herunder hjerteinsufficiens og lungebetændelse.

 • Tags:

Posts Carousel