Tør hud & rynker under øjnene

 • In Default
 • January 3
 • 66 Views
 • 0 comments

 • Tør hud & rynker under øjnene  Rynkefri, fugtig hud Foto closeup af attraktive kvinde brune øjne billede af David Smith fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Rynker er en uheldig bivirkning af at blive ældre; men ved at fastholde fugt under øjnene og tager nogle forholdsregler, kan du mindske dine chancer for at blive rynket og dermed ser meget yngre. I øjeblikket er der mange behandlinger til at hjælpe genopbygge tør hud og flere medicinske procedurer for at hjælpe med at reducere rynker under øjnene. Naturlige fugtighedscreme og behandlinger, mens menes at mindske fine linjer og folder, er ikke blevet medicinsk bevist at være gavnlig.

  Rynker

  Ifølge Mayo Clinic, "Rynker er en naturlig del af aldring." Som hud aldre det bliver tynd, tør og mindre elastisk, hvilket resulterer i fine linjer og rynker. Aging resulterer i tab af fugt og olie, som du har brug for unge udseende hud. Moistur-vand i cellerne-holder dem fuld og buttet; og olie holder fugten inde i cellen for at sikre glat hud under øjnene.


  Forebyggelse

  Plastikkirurg, Dr. Gerald Imber, figurerede på GoodHousekeeping.com anbefaler at vaske dit ansigt med en super fugtgivende uparfumeret sæbe til at fjerne olie, snavs og makeup. Dr. Imber understreger behovet for at fugter og bruge antioxidanter som vitamin C og E, soja og grøn te til at genoprette og vagt hud fra ultraviolette stråler og forurening. MayoClinic.com tilråder, at du undgå solen i løbet af dets hotteste stråler-10:00 til 4 pm-and bruge solcreme. Ryger ikke fordi rygning reducerer under øjet fasthed.

  Mens menes at være gavnlig, vitamin C, E, soja og grøn te er ikke blevet medicinsk bevist at beskytte huden mod ultraviolette stråler og forurenende stoffer.


  Årsager

  Ifølge Mayo Clinic, genetik, nedsat fugtighed, sol og rygning er faktorer i at få rynket hud. Huden under øjnene, der er forarmet af fugt vises tynde og ældre; og overeksponering for solen gør huden udtørret og foret. Rygning nedsætter blodgennemstrømningen og udtømmer huden af ​​ilt og næringsstoffer såsom vitamin A. ryger skader også huden kollagen-elastin fibre, som giver det styrke og elasticitet-resulterer i løs hud under øjnene.


  Mindre rynker

  For at forbedre svag rynker, Phyllis Balch bog, "Prescription for Nutritional Healing," antyder at finde produkter, der indeholder fugtgivende ingredienser som aloe vera og glycerin. Balch anbefaler at bruge primula olie og lavendel vand med æterisk olie til at bekæmpe tør hud under øjnene. Imber, anbefaler en fugtighedscreme med alpha hydroxy syrer og vitamin A-derivat Retinol for fornyet hud. Brug urten calendula for nye celle dannelse, kollagen creme til næring og mineralet zink for mere modstandsdygtig hud, siger Balch. Aloe vera, glycerin, primula olie, lavendel vand, calendula, kollagen og zink menes at hjælpe huden se yngre, men er ikke klinisk bevist rynke midler.


  Alvorlige rynker

  Imber siger, at for alvorlige rynker skal du bruge en receptpligtig medicin med potent vitamin A at fremme cellefornyelsen og producere collagen. På RealSelf.com, San Francisco plastikkirurg Scott W. Mosser, hedder det, at en betydelig under øjet rynker kan blive slettet af fyldstoffer såsom hyaluronsyre geler og kemiske peelinger. Imber advarer om, at man bør søge en hudlæge eller plastikkirurg, når de overvejer nogle behandlinger, at "Delvist fjerne mindst et lag af huden." Meget udtalte linier under øjnene kan slettes ved nederste øjenlåg kirurgi eller lavere blepharoplasty, som bør kun udføres af en bestyrelse certificeret plastik kirurg, siger Mosser.

 • Tags:

Posts Carousel