Top vægttab hemmeligheder: Hvordan kvinder i hæren Lose Baby Fat

  • In Default
  • December 23
  • 10 Views
  • 0 comments

Top vægttab hemmeligheder: Hvordan kvinder i hæren Lose Baby Fat

De decharge papirer blev trukket

af Shaun Chavis

Ruby Murray, en master sergent ved Fort Bragg, NC, var tæt på at miste sit job i 1998, på grund af næsten 90 pounds af post-graviditet vægt. Seks måneder efter hun havde sin baby, vægten var der stadig, selv efter at have arbejdet med soldaterkammerater. "Jeg kunne ikke sætte på mine bukser, og jeg nægtede at købe nyt tøj," sagde hun. "Jeg var vant til at bære en størrelse 8 eller 10, og jeg havde brug for en 16 og 18." Og som et resultat, havde hendes kompagnichef gået så vidt som til at udarbejde sine decharge papirer.

Top vægttab hemmeligheder: Hvordan kvinder i hæren Lose Baby Fat

Hårde tider

Murrays sag er ikke så usædvanligt: ​​hyret soldater har seks måneder efter fødslen til at opfylde Army vægtstandarder og videregive Army Fysisk Fitness Test (APFT). Hvis de ikke gør det, kan de blive markeret, og i sidste ende mister deres job. Indtil for nylig, kvinderne begyndte fysisk træning med deres regelmæssige enheder seks uger efter fødslen, i undertal fit og usympatiske mænd og chefer med ingen erfaring med uddannelse soldater komme sig efter fødslen. "De ser ned på dig, uanset hvor god en soldat du var før," sagde Warrant Officer Jacey Martin, en ny mor og soldat på Fort Bragg.

Kun halvdelen af soldater, der var nye mødre bestået deres uddannelse tester seks måneder efter fødslen, og en tredje ikke opfyldte hærens vægt og kropssammensætning standarder, i henhold til Department of Defense statistikker offentliggjort af The Army Times i 2006. Mange endte forlader tjenesten.

Top vægttab hemmeligheder: Hvordan kvinder i hæren Lose Baby Fat

Murray på en mission

I Murray tilfælde, hun bad om-og fik-endnu en chance. Hun begyndte at arbejde ved en Jernsæt kun gym uden for Fort Bragg og hyret en personlig træner. Inden for to måneder, begyndte hun at få sin krop tilbage. Murray fundet, hvad hun kalder "hende glad sted" -den punkt, hvor hun mentalt kunne lukke ud negative følelser og trække på hendes "intestinal fatning." Inden for seks måneder, havde Murray mistet sit barn vægt og bestået hendes fysiske træning test. Men mere end det, havde Murray besluttet at hjælpe andre soldater, som også er nye mødre.

Top vægttab hemmeligheder: Hvordan kvinder i hæren Lose Baby Fat

Fitness for nye mødre får en makeover

Der var en postpartum fysisk træningsprogram ved Fort Bragg på det tidspunkt, men det var stadig i sin vorden, valgfri, og drives af en mand. Murray, pumpes fra hendes egen succes, frivilligt at overtage klassen. "Jeg ønskede folk at forstå, at hvis de kan finde deres glæde sted og deres egen tarm fatning, kan deres organer gøre mere end de forventer," sagde hun. Hun førte programmet på Fort Bragg lige siden, med undtagelse af en række implementeringer (herunder et år i Korea, hvor hun startede et lignende program).

Top vægttab hemmeligheder: Hvordan kvinder i hæren Lose Baby Fat

Hårdt tjente succes

Nu mange kvinder forlader postpartum træningsprogram i den bedste form af deres liv. I første kvartal af 2009, 89% af kvinderne i Fort Bragg programmet bestået deres fitness tests inden for seks måneder efter levering, med 44% at slå deres egen før graviditeten scoringer, ifølge den amerikanske hær Center for Sundhedsfremme og forebyggende medicin. "My Army Fysisk Fitness Training test (APFT) score to uger siden, er bedre, end det var i 1999, for 10 år siden," siger 31-årige Warrant Officer Jacey Martin.

Og flere kvinder blive i hæren efter endt kursus, så godt. Specialist Kimberly Newell reenlisted i seks år efter at hun passerede hende APFT. "At være i stand til at passere hæren fitness-test og opfylde vægten standarden hjalp mig gøre min endelige beslutning," Newell sagde. "Jeg tror, ​​uden Master Sgt. Murray, jeg ville have forladt militæret. "

Top vægttab hemmeligheder: Hvordan kvinder i hæren Lose Baby Fat

Hæren tager varsel

I december 2007 besluttede hæren at kopiere succesen med Fort Bragg-programmet og andre kan lide det med en standardiseret version, der kommer hæren hele, kaldet Graviditet / Postpartum Fysisk træning (PPPT). Hyret soldater, der normalt gør fysisk træning med deres enheder er forpligtet til at tilmelde sig THES programmer kort tid efter at lære, at de er gravide.

Programmet følger retningslinjer fra American College of Obstetricians og Gynækologer, som tilskynder motion hele graviditeten, og er vært for timelange træning mindst tre dage om ugen. Det omfatter også forældre klasser. Det har været så vellykket, at nogle Marine og Air Force personale sidder i på Army PPPT Leader Kurser, planlægger at gennemføre lignende programmer. Og det er ikke kun for damerne: Mænd, der deltager disse klasser som gæsterne forlader svedig og forpustet, så godt. De tager væk nye erfaringer til at erstatte stereotyper om, hvad gravide og postpartum soldater kan gøre.

Top vægttab hemmeligheder: Hvordan kvinder i hæren Lose Baby Fat

Det er ikke kun de push-ups og sit-ups

Kammeratskabet af at være sammen med andre nye og vordende mødre bygger på Murrays eget mærke af motivation og passion. "Jeg er meget forsigtig med, hvad jeg siger. Jeg skubbe dem, men jeg har aldrig sige noget negativt. De har alle disse andre negative røster trækker på dem, og jeg lære dem at lukke det ud og bygge sig selv og deres selvværd sikkerhedskopierer, "siger Murray.

De kvinder, der har arbejdet med Murray siger, at succes ikke bare kommer fra øvelsen: "Det er ikke push-ups og sit-ups," sagde Martin. "En del af grunden til at jeg var i stand til at holde ud var på grund af de pep samtaler Master Sgt. Murray giver. For mig, det var min kaffe. Jeg kalder det" Murray juice. '"

Posts Carousel