Top 10 mest Usunde Snacks for Kids


 • Top 10 mest Usunde Snacks for Kids  En lille pige spiser pommes frites Kreditering Maxim Bolotnikov / iStock / Getty Images
 • Med så mange snacks til at vælge fra i supermarkeder i disse dage, vel vidende, hvilke at undgå, er afgørende i at holde børn raske endnu tilfredse. Undgå tomme kalorier med tilsat sukker og ekstra gram transfedt og mættet fedt ved at undgå de værste syndere, hvoraf de fleste er stærkt forarbejdede convenience fødevarer.

  Bogus Drikkevarer

  Mange af de drikkevarer, der findes i saften midtergangen tendens til at have det samme antal kalorier (og ofte flere) som 100 procent frugtsaft. Disse drikkevarer er imidlertid overvejende udgøres af en sammenkogt af høj fructose majssirup og andre additiver, herunder konserveringsmidler og farvestoffer.


  Den Stuff i Muffins

  Muffins kan have flere sukker, kalorier og fedt end cupcakes. En stor muffin kan pakke i så meget som 630 kalorier per portion, og den mættede og trans fedtindhold er ofte svarer til en doughnut.


  Brødrister Bagværk

  Brødrister kager tendens til at være stærkt forarbejdede. Stærkt forarbejdede fødevarer indeholder mange tilsætningsstoffer, herunder konserveringsmidler og tilsat sukker, der bidrager til kalorieindhold belastning uden gavn for vitaminer og mineraler.


  Kontanter i Chips

  Chips indeholder transfedtsyrer og hydrogenerede olier, der bidrager til hjerte-kar-sygdomme og fedme. Selvom forældrene overveje bagte chips et sundere valg, at disse ofte har tilsat sukker øger smag.


  Opfedning Fries

  En stor ordre af pommes frites indeholder 26 gram fedt og omkring 500 kalorier, hvoraf de fleste er trans fedt og mættet fedt. Fødevarer, der er højt i transfedt hæve det samlede kolesterolindholdet i blodet og føre til plaque oprustning starter så tidligt som barndom. Disse plaques i sidste ende føre til udviklingen af ​​hypertension og hjertesygdomme.


  The Scoop om kalorier

  Hvis børnene hungrer en kold godbid, vælger yoghurt i stedet for is. Et scoop af is kan have overalt 360-820 kalorier, og er også højt indhold af mættet fedt i forhold til en servering af frossen yoghurt, sorbet eller sorbet, som løber mellem 100 og 200 kalorier.


  Nogle Tough Cookies

  Disse cookies fundet i snack midtergangen, der aldrig synes at have en udløbsdato også falder i den meget forarbejdede fødevarer kategori og er høj i natrium, mættet fedt eller transfedtsyrer og indeholder lidt kostfibre.


  En vægtig Dessert

  Navnet for denne kage er afledt fra den traditionelle vægt af ingredienserne: 1 pund mel, 1 pund sukker, 1 pund smør og 1 pund æg. Dette er en kage særlig høj i kolesterol siden omkring 40 procent af kalorier tendens til at komme fra fedt.


  Sukkerholdige Cereal

  Selv om mange sukkerholdige korn nu er beriget med vitaminer, disse også tendens til at være stærkt forarbejdede. Behandling af rå fødevareingredienser normalt ændrer deres naturlige tilstand ved stripning af korn af deres naturlige næringsværdi.


  Farvekodede Candy

  Dit barn kan spise slik, der er mærket som "fedt-fri", men mange af disse fedtfri slik er fyldt med kunstige farvestoffer. Et antal farvestoffer, herunder gul No. 5 og nr 6 og røde No. 10, har været forbundet med hyperaktivitet og allergier, ifølge en undersøgelse udført ved Southampton University i 2007.

 • Tags:

Posts Carousel