Tony Ferguson vs. Optislim

 • In Default
 • April 13
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Tony Ferguson vs. Optislim  Tony Ferguson og Optislim er australske vægttab programmer Kreditering Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Tony Ferguson Weightloss Program og Optislim Weight Management Program er to programmer med hovedsæde i Australien. Australske apoteker Tony Ferguson udviklede sin eponyme måltid udskiftning program med ernæringsekspert Jan Tait. Optislim er også et måltid udskiftning program. Begge virksomheder sælger deres egne mærkevarer, herunder shakes, supper og kosttilskud, som skal bestilles som en del af vægttab program.

  Tony Ferguson Vægttab Program

  Tony Ferguson Weightloss Program er designet til at være brugervenlig, fordi der ikke er nogen kalorie optælling. To måltider er erstattet med Tony Ferguson ryster eller supper. Den tredje måltid er protein-baserede og består af grøntsager og kød eller en kød alternativ. Tilladte snacks er frisk frugt og Tony Ferguson sukker-fri gelatine. Tony Ferguson kosttilskud er også anbefales. De omfatter Simply Balanced Multivitamin, Simply Balanced Fiber og Simply Balanced Chromium Plus.


  Tony Ferguson i USA

  Tony Ferguson produkter kan bestilles online og sendes til USA, underlagt internationale porto satser. For at bestille online, er det nødvendigt at sende en e-mail med en liste over ønskede produkter. Virksomheden sender en tilbagevenden email notering prisen i amerikanske dollars, herunder porto. Der er også online support og gratis telefon support.

  Tony Ferguson Vægttab Program

  866-518-0407

  [email protected]


  Optislim Weight Management Program

  Den Optislim Weight Management Program er en tre-trins måltid udskiftning program. Det første skridt er Accelerated Vægttab, som indebærer udskiftning af tre måltider med VLCD (Very Low Calorie Diet) ryster, supper og barer. Det andet skridt er hurtigt vægttab, som indebærer udskiftning af to måltider med Life ryster eller supper. Det tredje skridt er Balanced Vægttab, erstatter et måltid dagligt med en Life shake eller suppe. Vibrationer kommer i ni varianter. Der er to supper. En fiber supplement er påkrævet. Den Optislim fiber kan tilsættes til shakes og supper. Som i 2010, den Optislim Weight Management Program er ikke tilgængelig i USA.


  Optislim produktegenskaber

  De Optislim supper og shakes indeholder de anbefalede daglige behov for vitaminer, mineraler, sporstoffer, fedtsyrer og protein. Optislim sælger også en produktserie af fem HealthyOption måltider for folk, der ikke ønsker at lave mad. Disse omfatter oksekød stroganoff, chili con carne og lam og rosmarin. Alle HealthyOption måltider er gluten-fri, men ikke egnet til vegetarer.


  Advarsel

  Før du starter et vægttab program, skal du kontakte din læge. Hvis du er under en læges pleje for enhver medicinsk grund er det vigtigt, at du forbliver under læges pleje, mens du er på vægttab program. Kast dig ud i daglig fysisk aktivitet, mens du er på vægttab program. Men hvis du ikke har været udøver inden programmet, begynder langsomt og opbygge gradvist.

 • Tags:

Posts Carousel