Tips om Deltagelse NASCAR i Las Vegas


 • Tips om Deltagelse NASCAR i Las Vegas  Las Vegas Motor Speedway er en af ​​NASCAR mest berømte baner. Photo Credit Tom Brakefield / Stockbyte / Getty Images
 • Siden åbningen i 1996 har Las Vegas Motor Speedway hurtigt blevet en af ​​de bedste destinationer på turen NASCAR. Stand til at holde 142.000 tilskuere, den 1,5-mile speedway er en destination for NASCAR fans fra hele landet. Hvert år den holder arrangementer i Sprint Cup Series, Nationwide Series og Camping verden Truck Series. Før du går, så sørg for at du har en slagplan, som logistik kan være en vanskelig opgave.

  Kom Der

  Beliggende omkring 12 miles nord for downtown Las Vegas, speedway er kun tilgængelig med bil. Hvis du bor på et af de hoteller på the Strip, så er det sandsynligt, at du vil være i stand til at fange en gratis shuttle til løbet fra dit hotel. Men hvis du kører dig selv, vil du nødt til at tage I-15 nord og derefter stå af ved Exit 54 - Speedway Boulevard. Du kan også tage Las Vegas Boulevard, der tager lidt længere tid.


  Parkering

  Hvor du park, afhænger af hvor i speedway du sidder. Masser 2 til 6 kræver et parkering pass, mens Lot 7, den foretrukne parkering afsnittet kræver et gebyr for at parkere. Hvis du ønsker at parkere gratis, kan du parkere i den blå parti, anbefales til fans i afsnit 2, 3 og 4; de røde og brune partier, anbefales til fans i punkt 1 og den Richard Petty terrasse; og den gule masse, anbefales til fans i afsnit 4L gennem 9. Advarsel: ingen autocampere eller overdimensionerede køretøjer er tilladt i den gule parti.


  Regler

  Vær opmærksom på, at der er en række punkter, der er forbudt i speedway. Disse omfatter uden mad og drikke, paraplyer, kølere, ulovlig narkotika, våben, stadion pladser bredere end 18 inches, grill, klapstole, glasbeholdere, kæledyr - med undtagelse af førerhunde - stilladser, helium balloner, badebolde, noisemakers og fyrværkeri. Rygning er også forbudt, undtagen i tilskuertribune siddepladser. I tilfælde af en regn-out, kan billet indehavere bruge deres billetter til en sammenlignelig hændelse.


  Billetter

  Som med de fleste store begivenheder NASCAR, er det vigtigt at bestille billetter tidligt. Få, om nogen, billetter vil sandsynligvis være til rådighed på det tidspunkt løbet ruller rundt. Mens scalpers stadig kan tilbyde billetter, forvente at betale en høj præmie, hvis du ikke køber på forhånd. Mange lokale virksomheder tilbyder pakkeløsninger, som regel starter ved omkring $ 500, der tilbyder billetter til løbet og hotelophold. Enkelte bureauer tilbyder også rejsearrangementer, herunder fly og landtransport.

 • Tags:

Posts Carousel