Tingene en Diabetic kan spise og Drikke


 • Tingene en Diabetic kan spise og Drikke  Den positive side af en diabetisk kost er, at det indeholder fødevarer, der er også fremragende til generelle sundhed og vægtkontrol. Photo Credit Gary John Norman / Lifesize / Getty Images
 • Diabetes er en sygdom, der forhindrer kroppen i at foretage eller korrekt brug af insulin, et kemikalie, som regulerer blodsukkeret. Diabetikere skal tage særlige forholdsregler, når de vælger, hvad de skal spise og drikke - men dette er ikke nødvendigvis en begrænsende livsstil faktor. Tværtimod kan det ses som en mulighed for at begrænse en diabetes diæt til et overdådigt udvalg af næringsrige, lækre naturlige fødevarer og drikke indstillinger, der ikke kun håndtere diabetes, men fremme en sund vægt og generelle velvære.


  Breakfast Foods

  Morgenmad får kroppens stofskifte startede om morgenen. For en diabetiker, Morgenmad er en perfekt mulighed for at øge stofskiftet med fiber-rige fødevarer såsom havregryn, hele korn hvede toast, bagels og hvedeklid korn med skummetmælk, sødet med naturlige fødevarer som rosiner og andre tørrede frugter i stedet for granuleret sukker. Fedtfattig hytteost blandet med frisk frugt, såsom appelsiner eller ferskner er en anden diabetiker med børn, næringsrig morgenmad mulighed.


  Frokost og middag

  Det er afgørende for diabetikere at undgå stegt mad og fede kød, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse - så fedtet fastfood såsom cheeseburgere og pommes frites er ikke venlige valg for diabetes eller generelle hjerte sundhed. Diabetiske fødevarer til frokost og aftensmad er ikke kun bedre for hjertet, men lettere på talje end stegt og fed mad. For eksempel, bagt eller stegt fisk som helleflynder, torsk og tun er kød valg, der kan erstatte fede plader af hamburger, mens indeholder langt mindre mættet fedt - noget diabetikere skal undgå. Stivelse, herunder hele korn ris, linser, bønner og ærter gør for et bedre alternativ til pommes frites eller stærkt smurte kartoffelmos, og også give den ekstra fiber et diabetiske behov i sin kost. Grøntsager som spinat, rosenkål, broccoli og salat gør diabetiker-venlig side retter.


  Snacks og godbidder

  Usunde snacks såsom chips og stegte mozzarella sticks er pakket med mættet fedt, der ikke er godt for en person, især en person, der har diabetes. Diabetikere kan nyde bedre generelle sundhed ved gumlede på grøntsager såsom baby gulerødder, selleri sticks og broccoli. Avocadoer er en af ​​naturens særlige godbidder, som indeholder umættede fedtstoffer, der er sikkert for en diabetiker at spise i moderate mængder, rapporterer Mayo Clinic. Slik er ikke tabu i en diabetes diæt, men konfekt såsom slik barer og sødmælk is indeholder massive mængder af sukker og fedt, og kan udskiftes med små portioner af lækre nødder såsom mandler eller valnødder, frugt smoothies uden sukker eller mejeriprodukter og fedtfri frosset yoghurt.


  Sunde Drinks

  En person med diabetes kan stadig nyde kolde og varme drikke som 100 procent frugtsaft, skimme eller fedtfattig mælk i moderate mængder, te og endda kaffe - selvom kunstige sødestoffer bør erstatte sukker til en formiddag eller eftermiddag kop java eller te. Sukkerholdige sodavand er ekstremt høj i sukker - diæt sodavand kan være lige så forfriskende, uden alle de tomme kalorier, til at starte. Vand er dog stadig naturens bedste mulighed for at bevare et godt helbred.


  Alkoholiske drikkevarer  Tingene en Diabetic kan spise og Drikke  Diabetikere bør rådføre sig med en læge, før drikker alkoholholdige drikkevarer. Foto Credit glas alkohol billede ved Gleb Semenjuk fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  Drikkevarer, der indeholder alkohol, er ikke helt off-grænser for en diabetiker. Alligevel alkohol indeholder tomme kalorier og nogle valg kan være ekstremt højt indhold af sukker. Alkohol kan faretruende hæve blodets fedtindhold, rapporterer National Clearinghouse for Diabetes Information. Hvis du har diabetes, og i øjeblikket indtager alkoholiske drikkevarer eller planlægger at drikke, er det afgørende at først drøfte sagen med din læge.

 • Tags:

Posts Carousel