Ting at gøre med børn i Bucks County, Pennsylvania


 • Ting at gøre med børn i Bucks County, Pennsylvania  Tag dine børn camping og vandreture langs Delaware-floden. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • Bucks County ligger i det sydøstlige hjørne af Pennsylvania, er bundet af Delaware-floden og Hunterdon County, New Jersey mod øst og Philadelphia mod syd. Det tilbyder en naturskøn blanding af omfattet broer, dynamiske downtowns og masser af plads til at komme ud og nyde naturen med børnene.

  Sightseeing

  Crayola Factory (crayola.com) er beliggende i downtown Easton. På trods af sit navn, Crayola Factory er ikke en egentlig fabrik. Det er en opdagelse center med konstant skiftende temaer og attraktioner, hvor dine børn vil lære farveblyanter er lavet, deltage i interaktive spil og aktiviteter - og selvfølgelig farve. The Pearl S. Buck historiske sted (ingen hjemmeside; 520 Dublin Road, Perkasie, 215-249-0100) kunne være af interesse for ældre børn. Her vil din familie får en chance for at tour hus, haver og grunde, samt se priser på denne Pulitzer og Nobelpris-vindende forfatter og vokal tilhænger af borgerrettighedsbevægelsen. Hvis du er interesseret i at forlade jorden, kan du tage børnene på en varm luft ballon tur med den amerikanske Hot Air Balloon Team (ushotairballoon.com) i Holicong. Ballonen vil tage dig på en low-level flyvning over Lahaska, New Hope, Doylestown og Holicong, så du virkelig kan gøre nogle sightseeing.


  Temaparker og andre sjove

  Du kan tage børnene til at besøge deres yndlingsfigurer fra Sesame Street på Sesame Place (sesameplace.com), der ligger i Langhorne. Parken har 18 forlystelser for børn, sammen med et vandland, der omfatter en 10.000 kvadratmeter bølgebassin og diverse rutschebaner og legeområder. Der er også parader og live shows dagligt. Sahara Sams Oasis indendørs og udendørs Water Park (saharasams.com) i Vestberlin har både indendørs og udendørs attraktioner, herunder vandrutsjebaner, en flod, en legeplads og en forhindringsbane. Da der er en indendørs område, vandland er åben hele året. The Happy Tymes Family Fun Center i Warrington (happytymesfun.com) har også indendørs og udendørs sjov. Ud over at featuring et af de største bløde legeområder i staten, har det bowling, minigolf, go carts, klatring og batting bure. Der er også forlystelser, såsom Slime Skovle og Space Train.


  Hosekræmmeren landsby og Giggleberry Fair

  Med sine bygninger i kolonistil og afslappede atmosfære, besøger Peddler Village i Lahaska er som at tage et skridt tilbage i tiden. Strejfer rundt i mursten veje og udforske butikker, haver og restauranter. Peddler er Villages vært mange af Bucks County er sæsonbetonede festivaler og årlige begivenheder. Der er en Strawberry Festival i foråret, en Bluegrass & Blåbær festival med børneaktiviteter og levende underholdning i sommer, en Peach Festival og årlig Sidewalk Salg i slutningen af ​​sommeren og en Apple Festival hvert efterår. Desuden Peddler Village vært for en Scarecrow Festival, hvor din familie kan skabe deres egen fugleskræmsel, samt forskellige konkurrencer som udsmykning honningkager huse og cupcakes. Peddlers Village har en kids 'område kaldet Giggleberry Fair, hvilke funktioner Giggleberry Mountain, en tre-etagers, seks-niveau indendørs forhindringsbane designet til børn i alderen 6 til 12. For børn 6 og under, er der den Giggle Discover! legeplads med en play brandstation. Det centrale i messen er en smuk grand karrusel, udskåret ved hjælp århundrede gamle teknikker til at producere de mindeværdige karrusel dyr.


  Udendørs aktiviteter

  Bucks County har 17 vandrestier, 13 cykling trail og 3 hest stier. Din familie kan leje en kano, kano, robåd eller endda en AquaCycle eller to på Core Creek Bådudlejning (ingen hjemmeside, 215-757-1225), der ligger i Core Creek Park i Langhorne. De Bucks County Horse Park (Buckscountyhorsepark.org), der ligger i Revere, tilbyder dag går til at prøve deres stier (heste ikke inkluderet). Bucks County har også tre Natur Centers: Den Churchville Natur Center (churchvillenaturecenter.org), Peace Valley natur Center (peacevalleynaturecenter.org) og Silver Lake Nature Center (silverlakenaturecenter.org). Hver tilbyder natur-programmer, der omfatter Fugleopdræt og ture. Den Churchville Natur Center har en sæsonbestemt Børns Natur Program gearet til børn i alderen 6 til 12, som ønsker at udforske naturen. Hvis du besøger om vinteren, tage familien langrend. Bucks County har også 14 forskellige cross-country løjper til din familie at nyde.

 • Tags:

Posts Carousel