Tillæg for abdominalt aortaaneurisme

 • In Default
 • October 11
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Tillæg for abdominalt aortaaneurisme  Visse kosttilskud kan hjælpe med at behandle din abdominalt aortaaneurisme. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Visse kosttilskud kan være nyttige i at behandle din abdominalt aortaaneurisme. Ifølge Cleveland Clinic - en af ​​de øverste hospitaler i USA - et abdominalt aortaaneurisme er en potentielt livstruende udvidelse af nederste del af din aorta, der strækker sig gennem din mave. Din aorta er den største arterie i kroppen. Før du tager kosttilskud for at hjælpe med at behandle din abdominalt aortaaneurisme, tale med din læge om mulige bivirkninger, ordentlig dosering og mulige lægemiddelinteraktioner.


  Hawthorn

  Hawthorn, også kendt som Crataegus, er en urtekosttilskud, der kan være nyttige i at behandle din abdominalt aortaaneurisme. Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin, tjørn bruges til at hjælpe behandle mange kardiovaskulære helbredsproblemer, herunder hjertesvigt, koronararteriesygdom og angina. Tjørn kan også være nyttige i at forbedre integriteten af ​​dine blodkar, herunder din abdominal aorta. Tjørn er en tornet busk, der vokser i hele verden. Et medlem af rosen familien, tjørn har en sød, sur og astringerende smag; besidder opvarmning tendenser; vokser til en maksimal højde på 5 fod; og trives i solrige skovområder. Ed Smith, en herbalist og forfatter til bogen "Therapeutic Herb Manual," stater, der Hvidtjørn er en effektiv bindevæv tonic, eller et stof, der kan forbedre styrken og integriteten af ​​din bindevæv, herunder bindevæv i arterierne.


  Gøtu Kola

  Dr. Sharol Tilgner, en naturopathic læge og forfatter til bogen "Herbal Medicine fra hjertet af jorden," stater, der Gøtu Kola, også kendt som Centella asiatica, er en urtekosttilskud, der hjælper med at normalisere stofskiftet i din bindevæv og forbedrer din bindevæv integritet ved at stimulere produktionen af ​​glycosaminoglycaner eller GAG. GAG er en del af din ekstracellulær matrix, hvilket giver din væv deres stive struktur. Ved at stimulere GAG ​​syntese, Gøtu Kola hjælper faldet sklerose og stimulerer omsætning, der kan være nyttige i at behandle din abdominalt aortaaneurisme. Gotu Kola er en flerårig plante hjemmehørende i Indien, Sri Lanka, Indonesien og flere andre lande. Gøtu Kola hører til persille familien; har en krydret smag; besidder køling tendenser; og er en anti-inflammatorisk og sårlægende, eller et stof, der hjælper helbrede beskadiget væv. Udøvere af botanisk medicin bruge hele planten medicinsk.


  Hvidløg

  Hvidløg er en flerårig plante, der tilhører liljefamilien og er hjemmehørende i Centralasien. Hvidløg er nu i vid udstrækning dyrkes i hele verden for kulinariske og medicinske formål. Pære af hvidløg planten indeholder talrige nelliker, som er den del af planten anvendes til medicinske formål. Hvidløg, også kaldet Allium sativa, har en varm og skarp smag; besidder tørring, stimulerende og opvarmning tendenser; og kan nedsætte progression af dit hjerte-kar-sygdomme, bemærker University of Maryland Medical Center. Ifølge Dr. Michael T. Murray, en naturopathic læge og forfatter til bogen "The Healing Power of urter" hvidløg hjælper med at beskytte dig mod hjerte-kar-sygdom ved at blande sig i processen med åreforkalkning på mange stadier. Tilgner bemærker, at hvidløg er en anti-trombotisk, en antikoagulant og en hypotensiv, der bruges til at hjælpe med at behandle en lang række kardiovaskulære sundhedsmæssige forhold.

 • Tags:

Posts Carousel