Tibia Lump Fra Running

 • In Default
 • October 10
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Tibia Lump Fra Running  Stress af løb kan udløse udviklingen af ​​en tibial klump. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Kører steder stress på kroppen, der til tider fører til skade. Nogle skader er resultatet af overtræning. Unge løbere har større risiko for at udvikle visse former for overbelastningsskader, fordi deres kroppe ikke er fuldt udviklede. Hvis du er en ung runner eller forælder til en ung løber og du bemærker en klump eller bump på toppen af ​​skinnebenet, eller skinnebenet, kunne det være et symptom på Osgood-Schlatter sygdom.

  Symptomer

  Løbere oplever ofte inflammation og smerte på et ben, lige under knæet på spidsen af ​​skinnebenet. Dette problem er kendt som Osgood-Schlatter sygdom. Osgood-Schlatter er fremherskende hos unge løbere i deres teenageår, men det kan vare ind i voksenalderen. Dette problem viser sig med en række symptomer. Ømhed eller hævelse på toppen af ​​skinnebenet løb og knælende er meget almindeligt. Nogle andre symptomer omfatter en knoklet "vækst" i toppen af ​​skinnebenet, der rager længere end knoglen på din anden skinneben og stramme lårmusklen.


  Årsager

  Unge voksne og unge, der er involveret i sport, der kræver en masse løb, hoppe eller pludselige retningsændringer, såsom basketball, volleyball, tennis, fodbold eller langrend, oplever ofte smerte på deres skinneben, lige under knæet. Dette kaldes Osgood-Schlatter sygdom, selv om det er egentlig ikke en sygdom, men det er et overforbrug skade. Det er almindeligt hos unge atleter i deres tidlige teenageår, fordi deres knogler ikke er fuldt udviklede. Som et resultat af stress fra fysisk aktivitet, patellar sene trækker væk fra tibia på en måde svarende til shinsplints. Dette trække handling fører til inflammation. Sommetider knogle vil danne at udfylde hullet mellem senen og skinnebenet, hvilket resulterer i den klassiske tibial klump.


  Osgood-Schlatter

  Osgood-Schlatter sygdom er typisk ikke betragtes som farlige. Det største problem konfronteret med Osgood-Schlatter er, at det kan maskere en mere alvorlig skade, såsom en stress fraktur. Du kan køre med det, så længe du kan tåle smerten. De fleste tilfælde af Osgood-Schlatter sygdom løser sig hurtigt efter knoglevækst stopper. Hvis området er hævede eller ekstremt smertefuldt og fortsætter selv med hvile og is, konsultere en sports træner eller læge, da det kan have udviklet sig til en stress fraktur.


  Behandling

  Den bedste behandling for enhver overforbrug skade er hvile. Kører på bløde, jævne overflader med til at reducere påvirkningen mærkes af dine ben. Is det ramte område og tage ibuprofen eller et andet anti-inflammatorisk at mindske hævelse og ømhed. Styrke og strække din quadriceps muskler til at holde det fra at understrege patellar senen. En anden mulighed behandling er en patellar sene strop eller tape, der vil virke til at holde patellar sene på plads, mens du kører.

 • Tags:

Posts Carousel