Thera-Band Øvelser for Legs


 • Thera-Band Øvelser for Legs  Thera-Bands bruges af terapeuter til at genvinde ankel funktion og stabilitet efter en skade. Photo Credit Keith Brofsky / Photodisc / Getty Images
 • Thera-Bands er specialiserede modstand bands oprindeligt brugt af fysioterapeuter, kiropraktorer og atletisk trænere for rehabilitering. Med muligheden for at tilføje modstand til grundlæggende ben øvelser, er Thera-Band også brugt af sportsfolk, ældre eller generelle workout entusiaster til at forbedre lavere organ styrke, funktion og fleksibilitet. Kontakt din læge eller fysioterapeut, før du starter en Thera-Band øvelse rutine.

  Knæ rejser

  Knæ raises er en grundlæggende Thera-Band ben øvelse udføres, mens du sidder i en stol eller på en stabilitet bold til at forbedre balance og hip mobilitet. Med den nemme svært rating på knæ rejser, er de almindeligvis udføres af ældre borgere eller nogen genoprettelse fra en benskade. Wrap den ene ende af Thera-Band omkring din højre knæ og den anden ende rundt om venstre fod. Langsomt løfte din højre knæ lige op og samtidig holde knæet bøjet og vende tilbage til udgangspositionen. Gentag for 10 gentagelser og skifte Thera-Band til venstre knæ.


  Leg Abduction

  Leg bortførelser forbedre styrken og funktionen af ​​de laterale lårmusklerne sammen med musklerne i hoften. Du kan udføre ben bortførelser mens du sidder på en stol eller stabilitet bolden. Pak Thera-Band omkring begge lår og langsomt skubbe begge ben så langt ud som muligt, og langsomt tilbage til startpositionen. Gentag 10 til 15 gentagelser. Gradvist øge modstanden i Thera-Band som din styrke forbedres.


  Squats

  Squats er en funktionel ben øvelse, der forbedrer styrken af ​​quadriceps, hamstrings, glutes og lægmuskler. Tilføjelse af Thera-Band til squats øger modstanden til at matche din kondition og styrke niveau. Stå med fødderne lidt bredere end skulder-bredde fra hinanden og placer Thera-Band under fødderne. Hold Thera-Band på din talje og holde dine albuer lige som du sænke dine hofter og knæ ind i en squat position. Langsomt tilbage til startpositionen og gentag for 10 gentagelser.


  Kalv rejser

  Kalv rejser er en isolation øvelse, der forbedrer styrke og funktion af gastrocnemius og soleus i underbenet. Brug en moderat til kraftig modstand Thera-Band til denne øvelse. Grab Thera-Band på din talje med bandet placeret under dine fødder. Hold dine albuer lige som du løfter hælene til at gå op på tæerne. Bo på toppen i to til tre sekunder, før langsomt vender tilbage til udgangspositionen.

 • Tags:

Posts Carousel