The Complete Basketball Strength & Speed ​​Training Program


 • The Complete Basketball Strength & Speed ​​Training Program  Tag dit spil til det næste niveau. Photo Credit baloncesto billede ved caironbohemio fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Udvikle et program med de relevante øvelser vil gøre det muligt for basketballspillere til at opnå bedre resultater i spil ved at øge deres styrke, hurtighed og vertikale spring. Ved at arbejde hårdt på den rigtige måde, kan en spiller tilføje højde til sin hoppe evne og øge sin hastighed. Dette vil tage atleter til det næste niveau i konkurrencen.

  Styrke Program

  Et vigtigt element i en styrke uddannelsesprogram for en enkeltperson eller et hold er at have en plan for hyppighed og varighed af træningspas. Der bør være tre forskellige praktikperioder: post-sæson, pre-season og i sæson. Den post-sæsonen uddannelsesperiode er, når en spiller bør koncentrere sig om at gøre betydelige gevinster i styrke og eksplosivitet. Den pre-season og i sæson faser rettet mod vedligeholdelse. Et program i den post-sæsonen skal begynde to til tre uger efter, betydende kampe er endt. Post-sæson træning vil være 45 til 60 minutter, tre gange om ugen, helst mandag, onsdag og fredag. I pre-season, afsætte 30 til 60 minutter per træning, blot to dage om ugen, med basketball-specifikke aktiviteter på de andre dage. Endelig bør træning i løbet af sæsonen være at 20 til 50 minutter, to gange om ugen. Mens styrken ikke er opnået i løbet af sæsonen, er det afgørende at bevare styrke og undgå skader med hyppig træning.


  Styrketræning Øvelser

  Hver basketball styrketræning program bør fokusere på den samlede udvikling krop. Hver træning har brug for at indarbejde flere "atletisk lift" øvelser dedikeret til denne vægt. Her er et eksempel post-sæson tre dage om ugen program. På mandag, gøre nogle form for renser - power renser, hænge renser, rene-og-ryk - og derefter følge disse op med dødløft, foran eller ryg squats, lodrette spring, pull-downs eller pull-ups, militære presser med barbell eller håndvægte, dumbbell krøller og tricep pressen extensions. Afslut med core arbejde ved at gøre tilbagegang sit-ups, hængende ben rejser, og en bro. Cool-down med dynamisk og statisk stretching. Onsdag, gentages programmet, men erstatte stationære lunges for squats, bøjet over dumbbell rækker for pulldowns, hælde bænkpres med håndvægte til militære presser og fjerne krøller og tricep presser. På fredag, gentag mandagens tidsplan.


  Speed ​​Schedule

  Hastigheden del af uddannelsen skal ske tre dage om ugen i løbet af lavsæsonen og pre-season perioder, helst lige efter basketball træning. Arbejde i forbindelse med styrketræning del af uddannelsen, koordinere træning hastighed øvelser på modsatte dage. Så hvis styrke øvelser er afsluttet mandag, onsdag og fredag, indarbejde en tirsdag, torsdag og lørdag tidsplan for den hastighed arbejde. Hvis denne tidsplan ikke er muligt, arbejder styrken øvelser om morgenen og hastigheden øvelser om eftermiddagen er egnet.


  Speed ​​Øvelser

  Efter hver basketball session, indarbejde en kvalitet kombination af væg marcher, gå marcher, kapløbet-ups, håndklæde sprints, springe-og-sprints, Pitter-Patter step-og-sprints, fire-punkts stance sprints, hill klatrer, trapper klatrer, sand sprints, box spring, dot øvelser, gulv stigen boremaskiner, modstand band øvelser og vand condition. Hastighed og hurtighed kan opnås ved at udforme et program med disse øvelser i tankerne. Disse øvelser vil stimulere hurtige ryk fibre, som er afgørende for hastigheden, lodret løft og hurtighed.


  Cool-down og Udstrækning

  En vigtig komponent til at øge hastighed og opretholde styrke er med fleksible sener og ledbånd. En atlet kan drage fordel ved at gøre dynamisk og statisk stretching ved begyndelsen og afslutningen af ​​hvert program. Dette vil sikre en ordentlig fleksibiliteten og reducere risikoen for skader.

 • Tags:

Posts Carousel