The Best Tillæg for Teens

 • In Default
 • December 14
 • 0 Views
 • 0 comments

 • The Best Tillæg for Teens  Teenagere har typisk ikke behov for at tage flere kosttilskud. Photo Credit George Doyle / Stockbyte / Getty Images
 • Omkring en tredjedel af amerikanske børn og teenagere tager vitaminer, selv om de fleste af dem, tage dem sandsynligvis ikke brug for dem, rapporterer USA Today. Teenagere, der har dårlig kost og har brug supplerer det mest er de mindst tilbøjelige til at tage dem. Den bedste kilde til vitaminer er en sund kost. Hvis du er en teenager, der vælger at tage kosttilskud, så gør det under pleje af en medicinsk udbyder. Opbevar vitaminer i et sikkert sted væk fra små børn.

  Betydning

  Ungdomsårene er en tid med hurtig vækst og udvikling, hvilket gør sunde kostvaner ekstremt vigtigt. Alligevel teenagere er i høj risiko for dårlige spisevaner, siger Ulfat Shaikh, en børnelæge på University of California-Davis School of Medicine. De springer ofte morgenmad, spise uden for hjemmet, og vælg sodavand, snacks og fastfood end frugt, grøntsager og fedtfattig mælk. Teenagere kan også være resistente over for pres fra andre, instruere dem, hvad og hvornår du skal spise.


  Multivitamin

  Fordi mange teenagere har dårlige spisevaner, Shaikh anbefaler, at du tager en almindelig voksen multivitamin. Veganere og andre teenagere med diæter kan især drage fordel af en daglig multivitamin. Multivitaminer rettet specifikt mod teenagere sandsynligvis giver ingen ekstra fordel, ifølge David Schardt, senior ernæringsforsker på Center for Science i offentlighedens interesse. Schardt også, at ernæringsmæssige behov for unge mænd og kvinder er ens, så der er ikke behov for en multivitamin målrettet til dit køn. Hvis du tager en multivitamin, passe på ikke at få mere end 100 procent af den anbefalede Dietary Allowance for hvert vitamin eller mineral.


  Vitamin D

  Teenagere skal være sikker på at få nok D-vitamin, især hvis de ikke drikker mælk. Det kan være svært at få nok D-vitamin fra fødevarer. D-vitamin fremmer knoglestyrke og kan forhindre visse kræftformer og hjertesygdomme. Institute of Medicine anbefaler, at teenagere i alderen 14 til 18 får 600 IE vitamin D. Institute anslås, at teenagere får 400 IE per dag i gennemsnit. Den øvre grænse for D-vitamin for teenagere i alderen 14 til 18 er 4.000 IE per dag. Kontroller D-vitamin indhold i din multivitamin at afgøre, om du har brug for et ekstra supplement.


  Undgå Sports Supplements

  Den amerikanske Academy of Pediatrics anbefaler dem under alder 18 Undgå kosttilskud beregnet til fitness, bodybuilding eller vægtkontrol. Visse komponenter kan forårsage fare for nyrer, lever og hjerte. Nogle har vist sig at indeholde steroider eller ephedra, en farlig drogen stimulans. Androstendion og dehydroepiandrosteron eller DHEA kan "naturlige steroider", der kan opdeles i testosteron, kan føre til farlige bivirkninger som testikelkræft, infertilitet, slagtilfælde og en øget risiko for hjertesygdomme, ifølge Teens sundhedsministre Nemours Foundation. Kreatin kosttilskud kan forårsage vægtøgning, diarré, mavesmerter og muskelkramper. Kosttilskud med bitter orange eller land katost kan forårsage højt blodtryk, hjerteanfald, slagtilfælde og beslaglæggelser.

 • Tags:

Posts Carousel