The Best Ski Boots til brede fødder

 • In Default
 • September 27
 • 16 Views
 • 0 comments

 • The Best Ski Boots til brede fødder  Du bør få 15 års brug ud af dine støvler. Photo Credit Skiløb på bjerget resort billedet ved TekinT fra Fotolia.com
 • Når du går på ski, vil du være iført dine skistøvler til omkring syv timer om dagen, så de er nødt til at være behagelige. Dette betyder at gå til den ulejlighed og indledende bekostning af at have støvler ordentligt monteret - og det gælder for alvorlige skiløbere uanset boot bredde de bærer. Ifølge sydlige Ski, "Mere end noget andet stykke udstyr, de rigtige skistøvler kan forbedre din komfort, kontrol og overordnet skiløb evne på bjerget."

  Fælles Faldgruber

  Det er en fejl at gå op en størrelse for at få mere volumen eller få en bredere pasform. Hvis en skistøvler føles for snæver, kan det være den forkerte støvle til dig, eller det kan kræve ændringer af en tekniker. Skis.com, at "en god montering boot skal være komfortabelt lun og ikke sjusket." Du bør være i stand til at vrikke tæerne, men ikke skred bevægelighed fra side til side eller frem til at bakke.


  Hvor kan jeg købe  The Best Ski Boots til brede fødder  Du bør få 15 års brug ud af dine støvler. Photo Credit Skiløb på bjerget resort billedet ved TekinT fra Fotolia.com

  Et af de bedste steder at starte er hjemmesiden af ​​Amerikas bedste Bootfitters ", som giver dig adgang til mange top uafhængige ski butikker over hele landet. Medlems- butikker mesterligt fit og tilpasse støvler og lagerføre de bedste mærker, herunder Atomic, Lange, Dalbello, Head, Tecnica og Roxy. Fitting er afgørende.

  Priserne for gode entry-level støvler starter ved omkring $ 250, med top-of-the-line støvler koster omkring $ 600 og op. Dette lyder måske pebret, men hvis du stå på ski en gennemsnit 10 dage om året, bør du få 15 års brug ud af dine støvler.


  Koste

  I omkring 95 procent af tilfældene, vil montøren anbefale at gøre en brugerdefineret fodseng at støtte foden korrekt i skistøvler. Dette vil tilføje mellem $ 90 og $ 180 til prisen for støvler, men det kan drastisk ændre den måde, de passer.

  Atomic B9 Alpine Ski Støvler til mænd med brede fødder koste omkring 500 dollar. Lange RS 110 bred skistøvler starter ved omkring $ 650.

  Tecnica Vento 80 Alpine skistøvler med en let-fit-system, for mænd og kvinder, er omkring $ 450, og Atomic B-Tech B60 Ski Boots 2009 beskrevet af Skis.com som "en stor montering, bredere-body boot" cost omkring 380 dollar.


  Sammenligning Shopping

  USAs bedste Bootfitters anbefaler forsøger på forskellige størrelser af samme model af boot på din venstre og højre fod, holder på den bedste pasform og sammenligne den mod andre stilarter.

  En god pasform boot føles stram til at starte med, og kan forblive lunt i de første dage på ski. Brug manufacturerâ € ™ s markante størrelse kun som en rettesnor. De eneste længde og indre hulrum i forskellige modeller kan variere betydeligt. Liner konstruktion og materialer påvirker også passer. Et løb model liner kan føles stram, mens freeride model i samme kollektion kan føle lige højre fordi blødere skum anvendes.


  Insider Tips

  Korrekt montering til skistøvler og indersålen kan tage et par timer, så vælg en stille tid til at besøge ski butikker. Resort butikker er travleste tidligt om morgenen, og når skiliften lukker, så for personlig opmærksomhed besøg, når alle andre er skiløb.

  Altid gemme dine skistøvler spændt så liners og skaller opretholde deres form; gemme dem i et airconditioneret rum, hvis muligt.

 • Tags:

Posts Carousel