The Best poloshirt Stof til mænd i Summer Heat

 • In Default
 • January 25
 • 4 Views
 • 0 comments

 • The Best poloshirt Stof til mænd i Summer Heat  Polo shirt stilarter er tilgængelige i en bred vifte af stoffer. Photo Credit Erik Snyder / Digital Vision / Getty Images
 • Sommer varme og fugt kan gøre dig svedig og utilpas. Slog varmen og stadig se på mode ved omhyggeligt at vælge de typer af stoffer du slid. Nogle er mere åndbar end andre og vil væge fugt væk for at holde dig kølig, selv på de varmeste dage.

  Hør

  Linen er ideel i sommeren, fordi det er ekstremt let og åndbar. Mens det kan være tilbøjelige til at rynker og kræver lidt ekstra pleje, vil en strikket udgave i en polo rynke mindre. Desuden sengetøj tørrer hurtigt og har en løs konstruktion, så hvis du begynder at svede, vil fugten blive onde væk og eventuelle våde pletter tørrer forholdsvis hurtigt. Linen er en højere ende stof, så du vil afvikle betale mere end for poloer i andre materialer. Men den komfort, du vil opleve som et resultat vil helt sikkert være det værd.


  Blends

  En skjorte i en blanding af lette stoffer kan holde dig kølig i varmen. Viskose, bomuld, hør, viskose, bambus og endda letvægts uld blandinger tilbyder en let og åndbar tekstur på varme sommerdage.


  Ydeevne Stoffer

  Hvis du sveder nemt, investere i en polo shirt, der inkorporerer ydeevne stoffer. Duge er baseret på teknologier, der er designet til at trække fugt væk fra kroppen. De omfatter også ofte skjulte ventilation funktioner. Poloer lavet med ydeevne stoffer er fantastisk til golfspillere og andre udendørs atleter.


  Byggeri

  Opførelsen af ​​stoffet påvirker, hvordan du ophold behageligt som varme og fugtighed stiger. Den strammere vævningen eller strikke, jo tungere byggeriet vil være - og din sved vil bare sidde med ingen steder at gå. Løst konstrueret stoffer tillader naturlig ventilation, fordi luften frit kan strømme både ind og ud.

 • Tags:

Posts Carousel