The Best Leg Workout Øvelser lodder

 • In Default
 • October 19
 • 2 Views
 • 0 comments

 • The Best Leg Workout Øvelser lodder  Lunges kan være en udfordrende måde at arbejde dine ben. Photo Credit fitness pige: ben og røv billede af Julien Tromeur fra Fotolia.com
 • For at opnå en intens ben træning, behøver du ikke at bruge dyre træningsmaskiner eller har tonsvis af frie vægte på hånden. Kropsvægt kan bruges som et effektivt modstand til træning dine ben, så længe du benytter relevante øvelser og ordentlig motion teknik. Desuden ved at manipulere sæt og reps du bruger i din rutine, du kan virkelig træthed musklerne du målretter.


  Legemsvægt Squats

  Legemsvægt squats udføres på samme måde traditionelle squats er, men uden brug af håndvægte eller en vægtstang. Positionen og bevægelsen af ​​kroppen er den samme. Holde ryggen buet hele bevægelsen, med hovedet ser frem, så sørg for dine hofter lavere til et punkt, der giver dine lår til at være parallel med jorden. Så manipulere antallet af sæt og reps du udfører, og den hastighed, hvormed du flytter, for at opnå det ønskede niveau af muskel træthed.


  Wall Sidder

  Ved hjælp af en væg for at stabilisere din overkrop, mens du sidder i den laveste position af en squat kaldes en mur sidde. Ved hjælp af gentagelser af tiden inden for forskellige sæt er en enkel måde at udvikle muskulær udholdenhed i dine ben. Dybest set, hvad du gør med denne øvelse er at tvinge dine ben til at støtte din kropsvægt over tid i en parallel squat position. Muren bidrager til at opretholde støtten tilbage for at reducere risikoen for ryg stamme eller skade og sikre, at spændingen udviklet sig fra denne øvelse er, hvor det hører hjemme, på dine ben og ikke din ryg.


  Lunges

  Legemsvægt lunges kan give en enorm træning for benene. Ifølge Justin Keogh s artikel i februar 1999 spørgsmålet om "Styrke og Conditioning Journal," den forreste lunge tilbyder en god excentrisk udfordring for de fleste af de extensor muskler i underkroppen. Den excentriske kontraktion forekommer efter den indledende stepping bevægelse, når den bøjede ben støder kroppen tilbage i lodret position. Det centrale er at sikre, at dit knæ ikke omfatter foran tæerne, og at din overkrop ikke læne sig frem eller tilbage under løftet.


  Stående kalv rejser

  Stående på en lille afsats af et trin er en nem måde at udføre en stående kalv raise. Med din højre hæl hængende fra afsats, hæve din venstre fod, så alle dine kropsvægt understøttes af din højre fod. Hæve din højre hæl så højt som det kan gå fuldt ud vil trække din kalv. Når sænke den, lade den gå under tå højde for fuldt ud at strække musklen. Efter hjemkomsten det til startpositionen og færdiggøre det nødvendige antal reps, skifte dine fødder, så du kan arbejde din venstre kalv på samme måde.

 • Tags:

Posts Carousel