The Best Kvinders Watch mærker til store Håndled

 • In Default
 • November 14
 • 1 Views
 • 0 comments

 • The Best Kvinders Watch mærker til store Håndled  Skuespillerinde Nichole Sullivans Breitling er velegnet til hendes større håndled. Photo Credit Charley Gallay / Getty Images Entertainment / Getty Images
 • Større ure på over 40 millimeter bliver den nye normal størrelse, for både mænd og kvinder. Mange kvinder kan lide at bære endnu større traditionelt mænds stykker strækker sig til 44 og 45 mm, hvilket gør en stærk fashion statement. Ved at vælge bestemte mærker, der har tendens til at være venlig over for unisex slid, endnu større-wristed kvinder kan trække ned af en stor ur, og samtidig opretholde en ordentlig sans for proportioner.

  Panerai

  Starter ved 40 og går op til 45 millimeter, Panerai er en større, high-end ur med unisex appel. Panerai er kendt for deres pude-stil sager, der ser passende på større-wristed kvinder uden at blive svær. Panerai popularitet skyldes også den lethed, hvormed wearers kan bytte stropper, hvilket betyder, at den barske sorte eller guld kalv uret kommer på kan hurtigt byttes til et farverigt alligator design, hvis det ønskes.


  Breitling

  Breitling ure starter omkring 38 og slutter ved 48 millimeter, stadig på større side for mange mænd. For større-wristed kvinder, glimt og høj grad af håndværk af Breitling linje gør det ideelt for dem, der søger en stærk håndled tilstedeværelse uden at virke alt for maskulin. Selvom brandet producerer også damestørrelse, kan kvinder med større håndled foretrækker optioner på den mindre ende af mændenes rækkevidde.


  Rolex

  Den større ende af Rolex er omkring 40 til 44 millimeter, med mange kvinder vælge klassiske herremodeller ligesom Milgauss eller formanden. Rolex næsten altid har et armbånd matcher tilfælde af stykket, hvilket gør uret se større end det er. Enkeltheden af ​​designet betyder, at Rolex-ure kan sammen med et udvalg af armbånd og armringe uden at se out-of-place.


  Louis Vuitton

  Som den store ur tendens fortsætter med uformindsket styrke, store navne i design ind i mix. Marc Jacobs 'emprise linje for Louis Vuitton eksemplificerer dette, med mange af disse ure specielt designet til kvinder på traditionelt større størrelser. Ved 34 millimeter - den gennemsnitlige størrelse af en mænds Rolex Date, for eksempel - er Jacobs 'line klart rettet mod kvinder, og ikke kun dem med større håndled.

 • Tags:

Posts Carousel