The Best Frugt og grønt til dit barns Lunchbox

 • In Default
 • January 8
 • 6 Views
 • 0 comments

 • The Best Frugt og grønt til dit barns Lunchbox  Børn normalt elsker den friske smag af frugt og grøntsager. Photo Credit Monkey Business Images Ltd / Valueline / Getty Images
 • Oversigt

  Frugt og grøntsager er sunde og nemme at tilberede, hvilket gør dem gode tilføjelser til din childâ € ™ s madkasse hver dag. Den Iowa State Department of Education fortæller, at børnene også kan spise frosne eller tørrede frugter, dåse frugt i naturlige saft og 100 procent juice som gode erstatninger for friske produkter, men prøv at købe årstidens frugt og grønt når det er muligt. Du kan også invitere dit barn til at deltage, når du går på indkøb, opmuntre ham til at vælge en række af farverige frugter og grøntsager, der matcher farverne i regnbuen.


  Æbler  The Best Frugt og grønt til dit barns Lunchbox  Hele gøre godt hele dagen i en madkasse. Photo Credit frugter billede af Renata Osinska fra Fotolia.com

  Hele æbler gør sig godt i childrenâ € ™ s madkasser, selv når de bliver skubbet rundt før frokosttid. En måde at lokke børn til at spise frugt er at pakke en kop usødede eller vanille yoghurt som en sund dip til frisk æble skiver.


  Bær  The Best Frugt og grønt til dit barns Lunchbox  Blandede bær er et sundt supplement til et barns lunbox. Photo Credit bær billede af Mat Hayward fra Fotolia.com

  Jordbær, blåbær og hindbær er en populær finger mad med mange børn. Køb og tjene bær, der er i sæson, eller kigge efter frosne, usødede bær at tilføje til en hjemmelavet frugt cup eller at blande med yoghurt naturel.


  Bananer

  Bananer kan sendes i skole enten hel, på sandwiches eller i frugtsalater. Squirt lidt citronsaft på skiver bananer til at holde dem fra at dreje brun.


  Melon

  Skær melon i skiver eller tern, eller har dit barn bruge en melon baller til at øse op runde kugler af honningdug, cantaloupe eller vandmelon. Bland frisk melon med blåbær og revet kokosnød til at skabe farverige frugtsalat at medtage i en madkasse.


  Mandariner  The Best Frugt og grønt til dit barns Lunchbox  Satsumas er uden kerner og nemme at skrælle. Photo Credit Satsuma billede af Alison Bowden fra Fotolia.com

  De fleste børn elsker Satsuma mandariner i deres madkasser, fordi de er uden kerner og nemme at skrælle. Deres naturlige sødme appellerer også til et barns søde tand uden at tilføje store mængder af sukker til frokost. Texas A & amp; M University professor Julian W. Sauls siger lækre satsumas er tilgængelige fra oktober til december.


  Gulerødder og Selleri

  Børn nyder at dyppe gulerod og selleri sticks i hummus eller en fedtfattig ranch dressing. Du kan også tilføje ituskårne gulerødder til din childâ € ™ s Lunchbox sandwiches eller sprede peanut eller mandel smør på stilke af selleri til en proteinrig vegetabilsk snack.


  Bell Peppers

  Skære grøntsager såsom peberfrugt i forskellige former kan gøre spise veggies sjovere for små børn, i henhold til Massachusetts Fruit & amp; Vegetabilsk Ernæringsrådet.

  Omfatter børn i udarbejdelsen af ​​skolens madkasser ved at bede dem om at fylde en container med en farverig blanding af rød, grøn og gul peberfrugt strimler eller klumper. Send langs nogle hummus, et protein og fiber-rige dip kan du enten købe eller lave derhjemme med garbanzo bønner som den vigtigste ingrediens.


  Broccoli  The Best Frugt og grønt til dit barns Lunchbox  Broccoli er en vitamin-rige grøntsager. Photo Credit broccoli billede ved isatori fra Fotolia.com

  De vitaminer, fibre, mineraler og antioxidanter i broccoli giver essentielle næringsstoffer, og kan bidrage til at øge din childâ € ™ s immunitet. Børn ofte foretrækker broccoli, hvis den er blancheret ved kogning eller behandling med damp i et par minutter, og derefter styrte i isvand for at stoppe madlavning. Når du lægger den i din childâ € ™ s madkasse, vil blancheret broccoli forblive grøn og frisk-smagning.

 • Tags:

Posts Carousel