The Best Foods at spise, mens arbejder ud til at tabe

 • In Default
 • September 22
 • 2 Views
 • 0 comments

 • The Best Foods at spise, mens arbejder ud til at tabe  Lav i kalorier og rig på næringsstoffer, frugt og grøntsager gøre et godt valg. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Du har taget det første skridt til at forbedre din sundhed og tabe sig ved at gøre udøvelsen en fast del af dit liv. Nu er det tid til at arbejde på diæt. At gøre de rigtige valg af fødevarer kan holde dig fyldt med energi uden at du går sulten. De bedste fødevarer at spise for at hjælpe brændstof din træning og fremme vægttab er næringsrige og lav i kalorier.

  Lad os tale kalorier

  Arbejde ud forbrænder færre kalorier, end du måske tror. At tabe skal du spise færre kalorier, end du forbrænder. Hvor mange kalorier du har brug for at tabe afhænger af din nuværende vægt, køn og aktivitetsniveau. Din læge eller diætist kan hjælpe dig med at fastslå dine individuelle behov for vægttab. De fleste mennesker, der motionerer regelmæssigt kan tabe ved at begrænse deres indtag til 1.200 til 1.600 kalorier om dagen. Må ikke gå for lavt - vil du ikke have den energi du har brug for at arbejde ud.


  Læg op på Sunde Carbs

  Carbs give din krop med den energi den har brug for at komme igennem din træning. Når du forsøger at tabe sig, du vil inkludere kulhydrater, der er rig på næringsstoffer og lav i kalorier, så det betyder at spise det meste frugt, grøntsager og fuldkorn. Frugt og grøntsager er især nyttigt, når du arbejder ud til at tabe, fordi de betragtes som lavenergi-density fødevarer, hvilket betyder, at de har få kalorier i forhold til deres portionsstørrelse. Mennesker, der spiser mere lavenergi-density fødevarer har en lettere tid at tabe sig og holde det ud, fordi de føler sig fuld på færre kalorier, siger Centers for Disease Control og Forebyggelse.


  Lean proteinkilder

  Protein er vigtigt for muskeltræning, men spiser mere end du har brug ikke vil gøre dig slankere eller hjælpe dig med at tabe. For at holde kalorier under kontrol og opfylder dine proteinbehov, omfatter magert kilder såsom fjerkræ, fisk og skaldyr, magert rødt kød, bønner eller tofu i din vægttab kost. Fedtfattige og fedtfrie mejeriprodukter er også en god kilde til protein og kulhydrater. Et glas fedtfattig kakaomælk eller en kop nonfat yoghurt gør et godt mellemmåltid valg efter du motion, da det hjælper tanke op og fremme muskel opsving.


  Små mængder af sunde fedt

  Fedt er en koncentreret kilde til kalorier, så du skal være forsigtig med det beløb, du medtage i din vægttab kost. Men fedt er en energikilde, som er nyttigt, når du træner, og det hjælper dig absorbere fedtopløselige vitaminer. At maksimere fordelene, omfatter det meste umættede fedtstoffer som dem der findes i avocado, nødder, frø, olier og fede fisk som laks. Spise flere af disse typer af fedt i stedet for fødevarer med højt indhold af mættet fedt såsom smør og rødt kød, kan hjælpe med at reducere din risiko for hjertesygdomme.

 • Tags:

Posts Carousel