The Best Core Workout Videos

 • In Default
 • March 12
 • 2 Views
 • 0 comments

 • The Best Core Workout Videos  Træn din kerne derhjemme med workout videoer. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images
 • Workout videoer tilbyde et alternativ til at udøve i en overfyldt træningscenter eller udenfor under væmmeligt vejr. Du kan få en video til næsten enhver form for træning, herunder styrketræning, cardio sprængning, dans indstik og core træning. Selv identificere "de bedste core workout videoer" kræver en subjektiv vurdering, kan nogle sikkert anbefales. Eksperiment for at se, hvilke af dem der er mest effektive, og sjovt for dig.

  Kraftfuld Pilates

  Pilates er en øvelse regime designet til at forbedre kropsholdning, forebygge skader og styrke centrale muskler. Core pilates workout videoer omfatte "Core Fusion: Pilates Plus", som består af fem 10-minutters træning til at slå kedsomhed og udfordre muskler. Andre core Pilates DVD'er omfatte "Pick Din Spot Pilates", produceret af Crunch, en kæde af fitnesscentre; Ana Caban s "Abs Pilates Workout"; og Alisa Wyatt er "Intermediate og Advanced Pilates Mat træningsprogrammer."


  Yoga Abs

  Yoga er kendt for sine psykiske og fysiske fordele, herunder opbygningen af ​​en stærk kerne. DietSpotlight anbefaler Shiva Rea er "Core Yoga" for de mennesker, der er egnet, bekendt med yoga og søger at forbedre core styrke. "Yoga for Core Strength - fra" Yoga Journal "- er en stimulerende måde at styrke og tone dine mavemuskler, ifølge PRLOG.


  Træning med en stjerne

  Jillian Michaels af "The Biggest Loser" er kendt for sin hardcore attitude og midsection. Få din egen stramme mavemuskler med sin DVD med titlen "The 30-Day Shred", som består af en række af kredsløb-øvelser rettet mod arme, ben og kerne, samt cardio for at få dit hjerte til at pumpe. Ud over at fokusere på specifikke abdominal arbejde, øvelser såsom squats, lunges og push-ups vil styrke din kerne og brænde kalorier.


  Mærk Burn

  Workout videoer, der kombinerer core arbejde med fedt-sprængning hjerte-kar-øvelse vil tone op og skære ned din fysik. Denise Austin "Shrink mave Fat" består af tre 15-minutters core rutiner, der omfatter øvelser såsom at flytte planker og hjerte-pumpende dance-typen flytter til forbrænde overskydende fedt. "Cardio Kickboxing," af Jeanette Jenkins, er en anden hjerte-core DVD, der fokuserer på at engagere kernen under kicking, stansning, jabs og uppercuts.

 • Tags:

Posts Carousel