The Best Butt Workout dvd'er


 • The Best Butt Workout dvd'er  Prøv en af ​​disse dvd'er til en røv-sculpting hjem træning. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • Hvis du ønsker at opnå en fast, velproportioneret røv, skal du have en øvelse regime, der er målrettet dine glutes og lår for ekstra toning arbejde. Et hjem workout DVD kan hjælpe dig med at forme og forme din underkrop uden at behøve omfattende udstyr eller dyrt personlig træning. Den bedste røv workout dvd'er vil holde dig motiveret, fjerne workout kedsomhed og, selvfølgelig, forbedre dit bagfra.

  Din bedste Butt Hurtigt

  Denne DVD er produceret af "Self" magasin som en del af sin krop Basics serien. Det er temmelig microfleece, men der er ikke behov for ekstra, når de grundlæggende tilbud er så godt fokuseret. Den 45-minutters rutine inkorporerer kickboxing, lag og ben elevatorer, squats og lunges og finish med en udvidet yoga sektion. Instruktør Violet Zaki varme personlighed er nøglen til denne disk succes som hun hjælper motivere dig gennem mellemliggende niveau træning.


  Brasilien Butt Lift

  Leonardo Carvalho er Brasilien Butt Lift teknikker har taget fitness verden med storm, lige siden han begyndte at undervise klasser på New York Citys Equinox. Denne pakke tilbyder Carvalho varemærkebeskyttede program til at dreje dit fladskærms eller sagging bund i afrundede boller enhver Sydamerikansk strand bunny ville være stolt af. Dvd'en tilbyder fem træningsprogrammer mellem 15 til 50 minutter lange; meget af arbejdet er dance-baseret, selv om der er noget arbejde med lette vægte og modstand bands så godt. Emballagen og pris punkt, plus utroligt smukke modeller, kan gøre denne DVD synes overhyped, men lad dig ikke narre. Carvalho gør disse udfordrende rutiner sjov med energiske dansemusik og et vindende smil.


  Perfekte ben, glutes og Abs

  Michele Olson fører dette udfordrende øvelse DVD, der tilbyder to 25-minutters segmenter til at tone din lår, mave og røv. Med en doktorgrad i motion fysiologi, Olson forstår at målrette lidet brugte muskler og virkelig give dem en træning. Som Fit bund Girls udtrykker det, "du ser hendes ben ryster under nogle af lunge bevæger sig, og du kender dine ben er døde kød." Det er overflødigt at sige, det er et mellemprodukt til avanceret disk.


  Bedste Bun & Leg Fræser

  Denise Austin er et kendt ansigt i verden af ​​fitness medier, der fører fitness rutiner på TV og video siden begyndelsen af ​​1980'erne. Denne DVD giver syv forskellige træningsprogrammer, hver 10 minutter lang - ideel til slotting i en ellers travl daglige tidsplan. Austin kombinerer squats og lunges med yoga og pilates-baserede bevægelser til at målrette og forme dine boller. Hvis du kan lide Austin snakkesalig kommentar, er der masser her; hvis ikke, er der en mulighed for at slå det fra.


  10 Minute Solution: Belly, Røv & Thigh Blasters

  Dette er en anden DVD tilbyder korte, fokuserede træning du kan slot i din daglige rutine med lethed. Jessica Smith fører handlingen i fem rutiner med fokus på din nederste del af kroppen, herunder en "Better Booty Camp" til din røv. Tempoet er rask, som er perfekt til at pakke i så meget arbejde som du kan i en slank tidsinterval. Mange af de træk hviler på anvendelse af en modstand band, som er inkluderet med DVD emballage.


  Udånder: Core Fusion - Lår & Balder

  Mand og kone team Fred DeVito og Elizabeth Halfpapp føre fem 10-minutters træning designet til at tone dine lår og røv. Rutinerne er baseret i Pilates-stil bevægelser med masser af gentagelser og strækker sig, så det er ikke den mest højenergi-DVD, du nogensinde støder - der er ingen cardio, bare styrketræning og skulptur. Det er godt, hvis du leder efter en mere adstadig, nærmest meditative tage på fitnesstræning.

 • Tags:

Posts Carousel