The Best Athletic Styrke Kosttilskud

 • In Default
 • February 8
 • 3 Views
 • 0 comments

 • The Best Athletic Styrke Kosttilskud  Kosttilskud kan fremskynde styrke gevinst. Photo Credit piller billede ved Bradlee Mauer fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Succes i atletik tager dygtighed, hurtighed og styrke. Smart atleter vil gøre noget inden for reglerne til at lykkes, herunder forstærke deres ernæring programmer med kosttilskud. Med en bred vifte af kosttilskud til rådighed, kan det være svært at se gennem markedsføring hype og vælge et sikkert og effektivt produkt. De rigtige kosttilskud kan forbedre muskel størrelse, styrke og udholdenhed.


  Kreatin

  Kreatin, ifølge National Styrke og Conditioning Association, er en af ​​de mest effektive styrke kosttilskud på markedet. Kreatin virker på celleniveau at fremskynde musklernes evne til at generere energi. Efter en fem dages lastning periode, vil de fleste atleter oplever forbedret muskel størrelse og styrke. Kreatin har ikke vist sig at have alvorlige bivirkninger, men er blevet rapporteret muskelkramper og dehydrering.


  Koffein

  Mens de fleste mennesker bruge det til en formiddag boost snarere end en sports supplement, koffein er en billig og effektiv neuromuskulær stimulerende, der kan forbedre dine præstationer i last rum. I en klinisk undersøgelse udført på Oklahoma State University School of Health, Physical Education and Leisure blev koffein vist sig at forbedre effekt i elite sportsfolk. Koffein kan også positiv indflydelse humør og bekæmpe fysisk og psykisk træthed. Selvom koffein anvendelse er udbredt, er det vigtigt at huske, at koffein er stadig en kraftfuld stof, der påvirker nervesystemet, blodtryk og puls. Kontakt din læge, før du bruger koffein som en sports supplement.


  Whey Protein

  Hård træning nedbryder muskelvæv, der skal repareres mellem træningspas. Protein giver de aminosyrer, din krop har brug for at bygge større, stærkere muskler. Valleprotein er en effektiv kilde til supplerende protein, fordi det giver alle de essentielle aminosyrer, og fordøjer hurtigt efter træning. Valleprotein er ideel som en post-træning shake, især når de kombineres med kreatin. Valleprotein er tilgængelige i en lang række varianter og kan blandes med vand, mælk eller juice. Mens valleprotein betragtes som sikkert, kan et højt proteinindhold kost være usikre for en person med kompromitteret nyrefunktion.

 • Tags:

Posts Carousel