Testosteron Fuels Stock Market Succes

  • In Default
  • March 11
  • 2 Views
  • 0 comments

Testosteron Fuels Stock Market Succes


Handlende på gulvet i New York Stock Exchange, tirsdag, marts 18, 2008, fordøje Federal Reserves beslutning om at sænke renten med tre fjerdedele af procentpoint. Mange investorer havde forventet en nedskæring af et helt procentpoint.
Credit: AP Photo / Richard Drew.

Som klatøjet handlende forberede markedet til at åbne, kan de ønsker at kontrollere deres blodet. En høj testosteron læsning kunne forudsige en himmelsk dag med over gennemsnittet overskud, viser en ny undersøgelse.

Forskningen, beskrevet i April 22 udgave af tidsskriftet Proceedings of National Academy of Sciences, der fokuserer på 17 mandlige London finansielle lager handlende i otte dage. Testosteronniveau svinger naturligt med alderen (der er en bølge under mandlig pubertet og en drop-off som mænd alder) og som et resultat af daglige møder, såsom konkurrencer og seksuel adfærd.

Hver erhvervsdrivendes testosteronniveau var højere på dage, hvor overskuddet oversteg hans måneds dagligt gennemsnit end på andre dage. Med forhøjet testosteron, kan de handlende opleve mere tillid og risikovillighed appetit - kvaliteter, der kunne afstive handel ydeevne, forskerne antyder.

Men der er også en ned-side. For meget testosteron eller langvarig elevation kan føre til impulsive beslutninger og ekstrem risikovillighed, siger forskerne, dreje en erhvervsdrivendes fortjeneste i tab.

Indbygget puffer

En indbygget buffer kunne holde testosteron-induceret finansielle risikovillighed i skak. De handlende i undersøgelsen viste pigge i niveauet af cortisol, et hormon, der spiller en rolle i, hvordan vi reagerer på stress, der er forbundet med højere volatilitet på markedet. Stigende cortisol, de siger, kan reducere en persons tilbøjelighed til at tage risici, muligvis altoverskyggende effekten af ​​testosteron.

Denne risiko-inhiberende virkning kan blive noget permanent. Hvis de finansielle markeder volatilitet skulle stige i længere tid, siger forskerne, en erhvervsdrivende kunne opleve vedvarende forhøjet cortisol og vedholdende undgå at tage risici. Desuden kan for meget testosteron forårsage problemer.

"Stigende niveauer af testosteron og kortisol forberede handlende til at tage risiko," siger ledende forsker John Coates fra University of Cambridge i England. "Men hvis testosteron når fysiologiske grænser, som det måske i løbet af et marked boble, det kan slå risikotagning til en form for afhængighed, mens ekstrem cortisol i løbet af et styrt kan gøre handlende skyr risiko helt."

Undersøgelsen blev finansieret af en sjap fond i universitetets budget, ikke af nogen uden bekymring.

Betydning i dystre økonomi

Hormonet forbindelsen er relevant i dagens dystre økonomi.

"I den nuværende kreditkrise, kan de handlende føler skadelige virkninger af kronisk kortisol eksponering og ender i en psykologisk tilstand, kendt som 'indlært hjælpeløshed'," Coates sagde. "Hvis det sker centralbanker kan sænke kun renten for at finde, at de erhvervsdrivende stadig nægter at købe risikofyldte aktiver. Til tider som disse, økonomi har til at overveje fysiologi af investorer, ikke bare deres rationalitet."

Til Harvard økonom Terry Burnham, resultaterne gøre både videnskabeligt og sund fornuft, hvilket bidrager til en spirende forskningsfelt ved grænsen af ​​økonomi og biovidenskab.

"Forestillingen om, at testosteron er relateret til risikovillighed finansielle vil ikke være særligt overraskende for de fleste mennesker," sagde Burnham, direktør for økonomi ved Acadian Asset Management, og som ikke var involveret i den aktuelle forskning. "Hormoner i stigende grad vist sig at spille en vigtig rolle i den økonomiske adfærd."

Men han tilføjede, biologi er ofte "Messier" end de clean-cut numre omfavnet af mange videnskabsfolk, herunder økonomer og samfundsforskere.

"At økonomer og mange andre akademikere, sund fornuft er ofte på kant med matematisk bekvemmelighed" Burnham fortalte LiveScience. "Således realiteterne i en rodet, våd biologiske menneskelige natur, som dokumenteret i denne undersøgelse, og andre, burde tjene som et højt banke på de hermeneutiske døre lukkede-minded samfundsforskere."

  • 10 ting du ikke vidste om dig
  • Top 10 Mysteries of the Mind
  • Blotte tanke om penge gør en person Selfish

Posts Carousel