Ten Sund Foods Du skal spise

  • In Default
  • April 20
  • 2 Views
  • 0 comments

Tweet

Ten Sund Foods Du skal spise

Jeg forsøger at spise sunde fødevarer; Jeg er sikker på, vi alle gør. Efter alt, ernæring spiller en så stor rolle i den generelle sundhed og wellness.

Jeg ved ikke, om dig, men jeg ender med at spise den samme basale fødevarer dag efter dag. Det gør madindkøb en no-brainer. Jeg mener, jeg har ikke engang brug for en liste længere.

Men til sidst det kan alle gøre spise temmelig kedeligt, synes du ikke? Og hvad ender sker: Jeg overdosis på de samme gamle fødevarer og ender udtagningen dem til gode.

Så jeg har lavet en liste over de fødevarer, jeg ikke spiser eller ikke spiser nok af, men bør være:

Bønner. De er rige både protein og tilvejebringe sunde umættede fedtstoffer, vitaminer og mineraler. En kop kogte bønner leverer cirka 15 gram protein og 13 gram fibre. Bange for gas? Iblødsætning bønner natten over og skylle dem grundigt før madlavning hjælper. Hvem vidste, at man kunne spise kikærter ristet med karry? Tag et kig på denne opskrift fra blogger Debbie Koenig over på Words at spise ved.

Beets. En rig kilde til folat og naturlige røde pigmenter, der kan bekæmpe kræft. Siden opvarme dem nedsætter deres antioxidant magt, gå for friske, rå eller revet roer.

Græskarkerner. De er fyldt med magnesium, som mange af os er mangelfuld i og ikke engang kender det. Magnesium mangel kan påvirke dit humør og energi niveau, blandt andre ting. Roast græskarkerner for en snack eller drys dem på din salat.

Gurkemeje. Det er et krydderi superstar og kan have anti-inflammatoriske og anti-cancer egenskaber. Og det er godt for din hjerne, også. Drys det i enhver veggie parabol eller i dine røræg.

Sardiner. Høj i omega-3 fedtsyrer, er der næsten ingen kviksølv, men masser af calcium i disse lækkerier. Også rigeligt: ​​jern, magnesium, phosphor, kalium, zink, kobber, mangan og masser af B-vitaminer. Lyder som et vidunder mad! Spise dem almindeligt eller bland dem i en salat, top din toast med dem eller mos dem op med sennep og løg og brug som en spredning.

Swiss chard. Denne bladgrøntsager grønne veggie indeholder masser af karotenoider, som er beskyttende for aldrende øjne og spiller en vigtig rolle i knoglevækst og reproduktion. Spis det hakkede op og sauteret i olivenolie. Anden fødevare blogger, Melanie McMinn af frugalkiwi.com (tjek hendes fantastiske håndværk, også!) Tilbyder denne opskrift til en trøstende græsk gryderet lavet af sortøjede ærter og schweiziske chard.

Kål. Den er fyldt med næringsstoffer som sulforaphane, et kemikalie, der kan sætte skub i kræft-bekæmpelse enzymer. Det er også en stor kilde til fiber og vitaminer C, E, A og B. Det er lige så godt rå eller kogte.

Blåbær. En undersøgelse præsenteret på Experimental Biology konference i 2009 fandt, at de sænker blodets kolesterolniveau samtidig forbedre blodsukkerregulering og insulinfølsomhed, sænke risikoen for både hjertesygdomme og diabetes. Bare fordi de ikke er i sæson betyder ikke, du kan ikke have dem. Frosne blåbær er tilgængelige året rundt. Top din yoghurt eller havregryn med dem eller smide dem i en smoothie. Her er en uventet og inspireret brug for blåbær - i salsa - fra mad blogger Kristen Gough af mykidseatsquid.com

Valnødder. Det tager kun syv valnødder (1/4 c) for at give dig 94 procent af din daglige Værdi af omega-3 fedtsyrer, som kan hjælpe med alt fra tørre øjne til depression. Snack på dem almindeligt eller tilføje dem til veggie retter som rosenkål.

Søde Kartofler. En super-star grøntsag, lastet med carotenoider, vitamin C, kalium og fiber. De er store bagt, mosede med nogle usødet æblemos, knuste ananas eller ovn stegt. En anden lækker opskrift (jeg har fået til at prøve denne her!) Fra Debbie: Sød kartoffel Gnocchi med Fried Sage og Shaved Kastanjer.

Abonner på Midlife Matters via e-mail

Posts Carousel