Tegn på sult og Fylde


 • Tegn på sult og Fylde  Styr dine spisevaner ved at overvåge tegn på sult og fylde. Photo Credit Jupiterimages / Polka Dot / Getty Images
 • Lær at genkende tegn på sult og fylde, så du kan styre din spise. Ofte sultne mennesker spiser mere mad, end de har brug for, fordi de overvurderer, hvad deres krop har brug for at føle sig tilfreds. For hvert måltid, fastlægge en sund del størrelse, som vil hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Curb din sult veer ved at drikke rigeligt med vand før og under måltidet. Spis langsomt, så din krop har tid til at genkende det har fået næring.

  Tegn på Hunger

  De fysiske tegn på sult omfatter mave sammentrækninger, gnave, smerter og ømhed. Dine hænder og fødder kan føle koldere end det rum, du er i. Du kan også føle sig træt, svimmel, svag og tomme. Psykisk, kan du tørster fødevarer, har svært ved at koncentrere sig, og føle angst og stresset.


  Tegn på Fylde

  Når din sult er tilfreds, kan du føle en følelse af fred eller kontrol, samt et tab af interesse i at spise. Hvis du holder spise, efter mæthed kommer fylde, som kan være ubehageligt. For eksempel kan din mave såret og føler sig oppustet, og du føler dig måske sløv. Dit mål bør være at spise lige nok til at opnå fylde. Mod begyndelsen af ​​en ny kost regime, kan du ikke føler dig fuld, fordi din krop bliver brugt til at du overspisning. I denne vanskelige periode, tvinge dig selv til at spise mere end en sund størrelse del. Over tid, vil din krop vænne sig til at spise en normal mængde, og du vil opnå fylde med mindre mad.


  Ekspert Insight

  Kliniske psykologer og terapeuter hjælper ofte patienter med spiseproblemer analysere deres niveau af mæthed. Patienter, der har tendens til at undereat - for eksempel dem med anoreksi - skal være mere opmærksomme på tegn på sult og lære at genkende disse tegn som det organ, der opfordrer til næring. Patienter, der har tendens til at spise for meget, skal være mere opmærksomme på tegn på fylde så de ved, hvornår de skal stoppe med at spise.


  Babyer

  Babyer kan ikke fortælle dig, hvordan de føler, men nogle fysiske tegn kan hjælpe dig med at afgøre, om de er sultne eller fuld. Sult tegn omfatter åbning og lukning af munden, sutte på hænder, tæer eller andre nærliggende elementer - og afklapsning eller slikke læber. Tegn på fylde omfatter falde i søvn og afmontere fra bryst eller flaske. Over tid, som du blive fortrolig med dit barns personlighed vil du lære at læse hendes særlige handlinger og råber at afgøre, om hun er sulten eller fuld.

 • Tags:

Posts Carousel