Tegn på, at dit barn ikke respekterer du

 • In Default
 • April 18
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Tegn på, at dit barn ikke respekterer du  Dit barn kan ikke altid ud som om hun respekterer dig. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Når din engang så lydig barn pludselig begynder at bespotte dine forslag, vil ikke lytte eller er i en konstant tilstand af øje-rullende, dette er din signal om, at hun bare ikke respektere dig længere. Selvom tabet af respekt kan skabe kaos i din familie og føre til en masse negative adfærd, forståelse advarselstegn kan hjælpe dig med at identificere og håndtere de problemer, der er involveret.

  Verbal Udfordringer

  Du fortæller din tidligere engel, du vil have ham til at rydde op sit værelse, og han reagerer ved at sige: "Jeg har ikke tænkt mig at, så hvad vil du gøre ved det?" Verbale udfordringer er ofte en klar tegn på, at dit barn ikke respektere dig. Talking tilbage eller gøre simple udsagn, der viser komplet foragt for din myndighed - eller at gå et skridt videre, og modvirke enhver anmodning, du foretager - er respektløse handlinger, der kræver en holdningsændring. Før hoppe i at råbe på dit barn, som han kan opfatte som en lige så respektløs handling, tage bestik af situationen. Er dit barn udfordrer dig ud af ubegrundet mangel på respekt eller er han føler, at du er for kritisk over for hans adfærd? Diskuter hans adfærd, og spørge ham, hvorfor han føler behov for at udfordre dig. Hvis han trækker på skuldrene og ser ud som han er ligeglad, så fortæl ham fast, at dette ikke er acceptabel adfærd, og at der er konsekvenser - såsom at miste TV-tid eller at skulle opgive sin mobiltelefon - for hans respektløshed.


  Ses der bort fra reglerne

  Uanset om din preschooler nægter at lægge væk hendes farveblyanter efter farvning tid, vil din karakter schooler ikke gøre sit hjemmearbejde efter skole eller din teenager konstant bryder udgangsforbud, der ses bort fra reglerne er ofte et tegn på, at dit barn ikke respekterer dig og din autoritet. De Pediatrics profferne på KidsHealth hjemmeside tyder på, at forældre gør det kendt, at det er dem, der er fastsat regler, og at barnet er den, der følger dem, så tidligt som muligt. Venter indtil dit barn er i folkeskolen eller ældre for at oprette et mønster af autoritet kan resultere i dit barn mister respekt for dine regeludstedende handlinger.


  Lukke dig ud

  Nogle gange er det ikke, hvad dit barn siger, men i stedet, hvad han ikke siger, der bliver et signal, at han ikke respekterer dig. Lukke dig ud, undgå familie tider og ikke reagere, når du spørge ham om hans venner, eller hvor han kommer, er adfærd, som du ikke bør se bort. Ikke reagerer, eller almindelig ud ignorere dig, ofte giver børnene en følelse af magt eller kontrol over moderselskabet. Selvom du ikke kan vende det blinde øje - eller øre - til dit barns mindre end verbale handlinger, hvilket gør en alt for stor del, hver gang han ignorerer du kun fodre cyklussen. Vælg dine kampe, presser ham til rør op, når man spørger ham, hvor han går på en lørdag aften i byen med sine venner, men holde mor, da han ignorerer dit spørgsmål om hans yndlingsbog.


  Test

  Det er normalt for dit barn at teste forældrenes forventninger, fordi det er en del af din childâ € ™ s spirende følelse af uafhængighed og behov for selvudfoldelse, ifølge den amerikanske Academy of Pediatrics, på deres Healthy Children hjemmeside. Selvom en vis grad af test er forståeligt, kan gå overbord signalere en mangel på respekt. For eksempel kan din klasse schooler teste, hvor alvorligt du er ved at kræve, at hun gør hendes hjemmearbejde, før spisetid ved at fortælle dig, at hun hellere vil vente til efter hun spiser. Dette betyder ikke nødvendigvis signalere en mangel på respekt, men kan i stedet betyde hun ønsker at se, om du ville lade hende lave sin egen tidsplan. På den anden side, din teenager opholder sig tre timer forbi hendes udgangsforbud bare for at se, hvad du vil gøre, er en begyndende tegn på manglende respekt.

 • Tags:

Posts Carousel