Tegn og symptomer på Taurin mangel

 • In Default
 • August 22
 • 46 Views
 • 0 comments

 • Tegn og symptomer på Taurin mangel  Ikke får nok taurin kan påvirke dit helbred. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Taurin, en organisk syre fundet i energidrikke, spiller en vigtig rolle i din krop. Ifølge en 2010 undersøgelse i "Journal of Biomedical Science," taurin påvirker neurale transmission og fjerner giftige stoffer. Din krop kan fremstille taurin, men det meste af det kommer fra din kost.

  Hjerteproblemer

  Mennesker med lav taurin er mere tilbøjelige til at dø af hjertesygdomme, ifølge en 2006 analyse i "Journal of Hypertension." På grund af dette resultat, læger bruger taurin kosttilskud for at hjælpe med at behandle hjerteproblemer. Mekanismerne bag taurin er hjerte-fordele fortsat ukendt. En undersøgelse offentliggjort i volumen af ​​"Journal of Molecular and Cellular Cardiology" i 2008 så på effekten af ​​at fjerne de fleste taurin fra kroppen. Disse forfattere testet taurin transportør på en race af mus vides at have lave niveauer af cirkulerende taurin. Over tid disse mus udvikler en bred vifte af hjerteproblemer.


  Øjenproblemer

  Dyr med nogle former for synstab har lave niveauer af taurin, i henhold til 2010-rapport i "Molecular and Cellular Neurosciences." Det er ikke klart, men hvilken proces - dårligt syn eller lav taurin - vises først. Et eksperiment, der er beskrevet i 2002-udgaven af ​​"FASEB Journal" giver data er relevante for dette spørgsmål. Disse forskere studeret det visuelle system af taurin-knockout-mus. Voksne gnavere med lidt cirkulerende taurin viste alvorlig retinal degeneration. Øjnene af disse mus viste ingen elektriske aktivitet. Obduktioner afslørede et stort antal døde fotoreceptorer. Yngre gnavere viste lignende - men mindre - effekter indikerer en gradvis nedgang, som forværres over tid.


  Muskelproblemer

  Muskler indeholder høje niveauer af taurin, ifølge en 2011 papir i "Cell Biochemistry and Function." Betydningen af ​​dette fund er fortsat uklart, men taurin synes at have antioxidant egenskaber, der forhindrer muskelskader. Således bør taurin knockout mus viser muskel abnormiteter. En undersøgelse offentliggjort i 2010 volumen af ​​"Journal of Biomedical Science" den testede denne hypotese. Nøje undersøgelse af skelet- og hjertemuskulatur taget fra knockout-mus afslørede tilstedeværelsen af ​​døde celler. Muskelmasse blev reduceret i hele kroppen, og muskelvæv taget fra hjertet blev fortyndet. Disse problemer forøges med alderen gør musene mere modtagelige for hjertesvigt.


  Reduceret Endurance

  En 2011 rapport i "Journal of Medicinal Food" viste, at stigende taurin med et tillæg øget udholdenhed cyklister. Dette fund tyder på, at en reduktion af taurin bør have den modsatte virkning. En undersøgelse tilbydes i 2004-udgaven af ​​"FASEB Journal" giver data er relevante for denne idé. I forhold til normale mus viste taurin knockout-mus en 80 procent reduktion i udholdenhed. De havde også usædvanligt høje laktat niveauer - en markør for dårlig udholdenhed.

 • Tags:

Posts Carousel