Tarmbakterier skylden for Red Meat-hjertesygdom Link Undersøgelse Finder


Tarmbakterier skylden for Red Meat-hjertesygdom Link Undersøgelse Finder

Mandag, 8 april, 2013 - Rødt kød er kendt for at øge din risiko for hjertesygdomme, men ifølge en ny undersøgelse, er det ikke bare fedt og kolesterol, der er problemet. Forskerne fandt, at en forbindelse i rødt kød, der er også et fælles supplement i energidrikke kan forhøje din risiko for åreforkalkning - hærdning og tilstopning af arterierne, ifølge undersøgelsen, og tarmbakterier kan være at skyde skylden.

Forskere fra Cleveland Clinic konstateret, at når tarmbakterier metaboliserer forbindelsen carnitin, bliver de til trimethylamin-N-oxid (TMAO), som er blevet forbundet med atherosklerose og hjertesygdom. Desuden en kost høj i carnitin stimulerer væksten af ​​flere af denne type tarmbakterier, hvilket skaber en løkke, der kan alvorligt øge din risiko, siger forskere.

"Bakterierne lever i vores fordøjelseskanalen er dikteret af vores langsigtede kosten mønstre," Stanley Hazen, MD, Ph.D., undersøgelse forfatter og § leder af forebyggende kardiologi og rehabilitering i Miller Family Heart og Vascular Institute ved Cleveland klinik, sagde i en erklæring. "En kost med højt carnitin faktisk skifter vores tarm mikrobe sammensætning til dem ligesom carnitin, hvilket gør kødspisere endnu mere modtagelige for at danne TMAO og dets arterie-tilstopning virkninger."

Denne proces kan forklare, hvorfor en vegetarisk kost synes at have hjerte-sundhedsmæssige fordele, tilføjede han.

"Veganere og vegetarer har en betydeligt reduceret evne til at syntetisere TMAO fra carnitin, hvilket kan forklare de kardiovaskulære sundhedsmæssige fordele af disse kostvaner," sagde han.

Forskerne så på niveauerne af carnitin og TMAO i 2595 patienter, der var altædende, veganere og vegetarer, og fandt, at høje niveauer af både carnitin og TMAO var prædiktorer for hjertesygdomme og slagtilfælde. Men efter at have høje niveauer af kun carnitin var ikke en prædiktor, hvilket indikerer, at de tarmbakterier, der metaboliserer forbindelsen og gøre det til TMAO kan være skyld.

"Denne proces er forskellig i alle, afhængigt af tarmen mikrober metabolisme af den enkelte," Hazen sagde i en erklæring. "Carnitin metabolisme foreslår en ny måde at hjælpe med at forklare, hvorfor en kost rig på rødt kød fremmer åreforkalkning."

TMAO fungerer som et irritationsmoment, siger Steven Zodkoy, DC, en ernæring specialist med den amerikanske Clinical bestyrelse Nutritionist, som får blodkarrene til at blive betændt og kan føre til hjertesygdomme.

»Hvis blodkarrene svulme på grund af en irritiant, såsom TMAO, og du kombinerer det med højt kolesteroltal, det er, hvor hjertesygdomme kommer i," sagde han.

For at teste, hvordan tarmbakterier påvirket hjertesygdomme risiko, forskere fodret carnitin til mus, og fandt at det fordoblet deres risiko for at udvikle aterosklerose. Men efter at musene fik antibiotika, designet til at rydde deres tarmbakterier, en kost høj i carnitin øgede ikke deres risiko.

I sidste ende, siger forskerne resultaterne gør det klart, at rødt kød forbrug bør begrænses, og at folk tager carnitin kosttilskud til et løft eller drikke energidrikke indeholder det skal stoppe.

"Carnitin er ikke et vigtigt næringsstof, vores krop naturligt producerer alt vi har brug for," Hazen sagde i redegørelsen. "Vi er nødt til at undersøge sikkerheden af ​​kronisk forbrugende carnitin kosttilskud, som vi har vist, at under visse betingelser, kan det fremme væksten af ​​bakterier, der producerer TMAO og potentielt tilstoppe arterierne."

Zodkoy sagde, at det er vigtigt for folk at reducere deres forbrug af rødt kød for at afværge hjertesygdomme.

"Jeg er en stor fan af at reducere rødt kød," sagde han. "Den rette del er 4 ounce, men de fleste mennesker, når de går ud får en stor 16-ounce bøf. Rødt kød er en vigtig del af kosten, men vi overdrive det."

Posts Carousel