Tang Krop Wrap for strækmærker

 • In Default
 • March 9
 • 19 Views
 • 0 comments

 • Tang Krop Wrap for strækmærker  Tang wraps stimulerer blodcirkulationen og boost lymfevæske dræning. Photo Credit Caroline Schiff / Digital Vision / Getty Images
 • Mens det vigtigste fokus i en tang wrap er at detox og slank, kan det også mindske forekomsten af ​​strækmærker ved at stramme huden og stimulere blodcirkulationen. Den overordnede fordel ved denne wrap er huden ser ud og føles smidig og glat og nye strækmærker vil blive undgået. Synlige resultater i eksisterende reduktion stretch mark, er dog ikke umiddelbart. Som med enhver stretch mark behandling, University of Maryland Medical Center tilråder, at mens kroppen undergår reparation, vil det tage tid og flere behandlinger, før de mærker begynder at skrumpe og fade.

  Behandling

  Tang wraps er populære på kurbade, ikke kun for afslapning, men for at stimulere cirkulation og befri kroppen af ​​toksiner. Kroppen er først afstødes med et salt scrub eller tør-børstet for at stimulere cirkulation og klargøre huden til at absorbere de næringsstoffer fra wrap. En tang pasta spredes derefter over hele kroppen. Næste kroppen er indpakket i fugtige, varme håndklæder eller en termisk cellofan ark, og kunden er overladt til at slappe af i op til en time, mens de tang processer. Arkene fjernes derefter og klienten er skyllet i brusebad eller med flere varme, våde håndklæder. En hydrerende kropscreme påføres kroppen som et sluttrin.


  Fordele ved tang

  Tang kropsindpakninger indeholder havsalt, tang, alger, aminosyrer og vitaminer, som er afgørende for god hudpleje og hud vedligeholdelse. I "Avancerede ansigts- og kropsbehandlinger til Spa," en lærebog anvendes i skønhed og æstetik skole, skriver Pamela Hill, at tang wrap fremskynder stofskiftet, som aktiverer lymfesystemet til at befri kroppen af ​​toksiner. Den afskalning af huden forlader kroppen blød og ren, og skylning af vand hjælper udglatte forekomsten af ​​cellulite.


  Formindsket Strækmærker

  Ifølge University of Maryland Medical Center, den hurtige ekspanderende af huden under graviditeten eller pludselig vægtøgning strækker og tårer kollagen fibre, og vi se, hvad vi kender som strækmærker. Det bedste middel mod strækmærker skaber kollagen produktionen og forbedrer blodcirkulationen. Lærebogen "Advanced ansigts- og kropsbehandlinger til Spa" instruerer, at tang wraps stimulere blodcirkulationen og øge lymfe væske dræning, hvilket fører til regenerering af væv, der hjælper med kollagen produktionen. Når tangen wrap påføres target problemområder såsom de øvre lår eller hofter og mave, det øger blodgennemstrømningen i dette område.


  Koste

  Den tang wrap er en meget populær spa-behandling. Ifølge Spa Finder Magazine, de fleste gebyrer fra 2010 spænder fra $ 80 til $ 100 for 45 minutter og $ 100 til $ 200 for 60 minutter. Priser er højest ved kurbade, der bruger eksotiske Døde Hav tang eller alger til wrap.

  At-home kits er tilgængelige og nemme at bruge, så behandlingen kan nydes derhjemme for en brøkdel af prisen.


  Varige effekter

  Resultaterne efter to eller tre behandlinger vil være yderst mærkbar. Da kroppen mister vægt og slanker, vil huden blive glattere, fast og tonet de områder beskadiget af strækmærker helbrede og lysere. Hud celle regenerering i gang, og nye kollagen produceres, reducerer ardannelse. Så længe der ikke er nogen yderligere vægtforøgelse, vil strækmærker blegne og hudfarve vil fortsætte med at forbedre.

 • Tags:

Posts Carousel