Tandpine Retsmidler Brug Hele nelliker

 • In Default
 • January 21
 • 482 Views
 • 0 comments

 • Tandpine Retsmidler Brug Hele nelliker  Nelliker indeholder eugenol, et stof menes at lindre tandpine smerter. Photo Credit hele nelliker billede af Margaret M Stewart fra Fotolia.com
 • Oversigt

  Tandpine smerter spænder fra dunkende til ulidelig, men en god tandlæge kan lindre smerten hurtigt. Hvis du ikke kan komme til en tandlæge med det samme, kan ventetiden bevise pinefulde. At smertefuld ventetid kan være en af ​​grundene til så mange over-the-counter produkter og hjem retsmidler findes til behandling af smertefulde tænder. Og de herunder nelliker kan faktisk arbejde. Nelliker indeholder eugenol, en kemisk forbindelse i vid udstrækning anvendes som et analgetikum og lokalbedøvelse, især i tandplejen. Fed olie giver den største fordel for tandpine, men du kan få den samme bedøvende virkning fra hele nelliker.


  Simple Clove Remedy

  En simpel middel mod tandpine består i at placere et par hele nelliker i munden, fugtning dem med spyt, indtil de blødgøre, og derefter blå mærker dem mellem dine ikke-smertefulde kindtænder til at frigive deres smertelindrende olie. Hold blødgjorte nelliker mod din smertefulde tand i op til 30 minutter før kassere dem og begynder processen igen. Gentag flere gange om dagen efter behov for at lindre smerter, indtil du kan komme til en tandlæge.


  Knuste Hele Kryddernelliker

  Knusning hele nelliker, før du placerer dem mod din tand lindrer også en tandpine. Denne løsning fungerer bedst for en tandpine så smertefuldt at knuse fed inde i din mund er umuligt. Tag et stykke ostelærred eller andet tyndt, naturlige stof og placere 3 eller 4 hele nelliker indeni. Bind kluden omkring fed til at lave en lille pose, og derefter placere posen på et bord og knuse fed med en hammer eller tung bog. Du kan placere hele posen i munden mod tanden og fugtes med spyt at frigive olie, eller drys lidt af den resulterende fed pulver over tanden.


  Nelliker og Cayenne

  Hele fed kombineret med cayennepeber skabe en effektiv tandpine afhjælpe, selvom når de anvendes, kan blandingen forårsage en brændende fornemmelse i de første par minutter. Knuse et par hele nelliker og blandes med lige dele cayennepeber pulver i en lille skål. Tilsæt et par dråber vand for at lave en tyk pasta, derefter rulle en lille stykke vat i blandingen til grundigt coate overfladen. Placer vat direkte på det angrebne tand efter behov for at lindre tandpine smerter. Denne behandling kan irritere tandkødet, så prøv at holde bomuld fra dit tandkød og på tanden.


  Advarsler

  Eugenol kan være giftigt ved indtagelse. Denne behandling bør undgås til børn, der er tilbøjelige til at indtage olien. Se din tandlæge for en nøjagtig diagnose af årsagen til din tandpine. Søg øjeblikkelig opmærksomhed, hvis du har hævelse eller dræning med din tand smerter - du kunne have en infektion.

 • Tags:

Posts Carousel