Tabel for One: The Fine Art of Eating Alone

 • In Default
 • August 6
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Tabel for One: The Fine Art of Eating Alone  Photo Credit iStock
 • Oversigt

  Du kommer hjem fra en hektisk hverdag, famished og udmattet. Hvorfor ikke køre ud til det økologiske marked for nogle Parmigiano Reggiano, stoneground quinoa, gård-friske æg og broccoli? Du har betyder at gøre denne soufflé featured på din favorit madlavning show, og du kan nyde nærende gourmetmad i ... tre timer. Plus trafik.

  Selvfølgelig, det er ikke realistisk. Du har travlt, og at æske Raisin Bran Crunch er klar og venter. Du kan hælde det, plask ned på sofaen og spise inden for få minutter med dine foretrukne sitcom. Eller måske du troede noget videre og, på vej hjem, svingede gennem fastfood drive-through - igen.

  Hvis disse scenarier lyder bekendt, er du ikke alene. Amerikanerne spiser solo og on-the-run mere end nogensinde. Snarere end planen din dag omkring afbalanceret måltider, kan du kæmpe for at presse måltider i. På nogle måder, den overflod og bekvemmelighed af fødevarer er et aktiv, men at undlade at forberede og sidde ned for nærende, afbalancerede måltider udgør mange risici. Få en forståelse af solo-spisning faldgruber kan inspirere dig til at undgå disse problemer.  Sandheden om Cereal

  Enkel middag Ideer til One

  Store madpakke Ideer til arbejde

  Sunde Sack Frokost & Snacks til børn

  Bedste og værste Dybfrost

  15 Sunde Ten-Minute Dinner Idéer

  Frisk Versus Frosne Produce: Hvilken er sundere?

  Er Subway en sund fastfood?

  10 Sunde Make-Ahead Måltider

  Den rejsendes Guide til Restaurant Eating

  Definition af realistiske mål

  Sund Bachelor Måltider

  Peanut Butter Stir Fry Sauce

  lex velkommen til blog

  Hvor meget vægt kan du miste i 3 måneder ved at spise kun et måltid om dagen?

  Fødevarer, der ikke forårsager halsbrand

  Vi metabolisere alle vores erfaringer, ikke kun den mad, vi spiser. Når vi er single og se nyheder, mens vi spise, vi absorbere, at også. Hvis nyhedsprogram handler om mord og kaos, det er ikke et positivt parring.

  Darcy Lubbers, certificeret ægteskab og familie terapeut

  Syv skridt mod Forbedret Wellness

  Indlæse din pantry med sunde hæfteklammer. Singler klager ofte over, at sunde fødevarer "går dårligt." For at afhjælpe dette, Sylvia Melendez-Klinger, en registreret diætist og grundlægger af Hispanic Food Communications Inc.suggests strømpe op på ernæringsrigtige fødevarer såsom hele korn pasta, ris, mælkepulver, bønner, nødder og møtrik Butters, med en langvarig holdbarhed.

  Køb mindre friske fødevarer mængder. "Tasten [En anden] for at shopping for en er at købe små pakker af fødevarer, så de forbliver frisk," sagde Melendez-Klinger. Selv hvis den mindre pose spinat koster mere per portion end på salg skæppe, vil du sandsynligvis høste flere næringsstoffer per dollar og forhindre klæg, brune vegetabilske rester fra overhale dit køleskab.

  Skab en behagelig spise atmosfære. Hvem sagde blot, at candlelight middage kulør par? Ankommer hjem fra arbejde til et bord, du har pyntet med en farverig dug, kan et stearinlys og blomster gør begrebet bevidst spise mere indbydende.

  Sluk mobiltelefonen - og din bærbare computer, dit tv, din iPod, og alt andet, der er distraherende. "Hvis du kan lide musik, lytte til blød, klassisk musik - musik uden tekster - mens du spise," Darcy Lubbers, en certificeret ægteskab og familie terapeut, sagde. Dette kan øge fysisk og følelsesmæssig ro.

  Inviter en ven. "Deling mad er en af ​​livets glæder," siger Dina Aronson, en registreret diætist. Cook og spise med en anden solo diner, eller tilbyde at skiftes forbereder mad til hinanden et par gange hver måned.

  Når du spise med andre, Lubbers foreslår at indgå i en fælles spise meditation. Spis i stilhed, begrænse dine aktiviteter til at spise - ingen taler. Bagefter del dine oplevelser. Dette kan føre til mere positive spisevaner i fremtiden - uanset om du spise alene eller ej.

  Planlægge. Forbered en sund entree én eller to gange om ugen til at vare i flere måltider. Frys ekstra portioner i single-størrelse containere. Hvis du ikke er en morgen person, forberede en sund morgenmad eller frokost aftenen før. Og ikke vente til spisetid at overveje, hvad du vil spise den aften.

  Bordplader, Biler og divaner  Tabel for One: The Fine Art of Eating Alone
  Man alene på emballerede måltider kan snyde din krop af korrekt ernæring. Photo Credit George Doyle / Stockbyte / Getty Images

  Med omkring 50.000 fastfood kæder i USA, ifølge Palo Alto Medical Foundation, er det overraskende, at amerikanerne bruger mere end 140 milliarder dollars om stegt, salt og super-store drive-through foder. I 2007 amerikanere brugte en anden 7 milliarder dollars om frosne fødevarer, hvoraf meget bestod af klar-til-spise måltider og pizzaer. Denne stigende popularitet af emballeret, tilberedt og stærkt forarbejdede fødevarer præsenterer en række risici.

  "Jeg har ikke hårde tal om hyppigheden," siger registreret diætist Dina Aronson, "men det er helt sikkert blevet mere almindelig i den moderne verden, som mindre lægges vægt på familiens måltider og flere mennesker spiser på farten, på deres skriveborde, foran fjernsynet og i hjemmet solo. "

  Tilgængeligheden af ​​hurtige og frosne fødevarer gør dem "så praktisk for en enkelt person," siger Sylvia Melendez-Klinger, en registreret diætist og grundlægger af Hispanic Food Communications Inc. "Spise på din egen egner sig til at udvikle usunde spisevaner - spise for meget eller ikke nok, spiser foran fjernsynet eller stående og ikke tage sig tid til at spise ordentligt. "

  Mens du spiser alene, er du også mere tilbøjelige til at spise mad lige fra pakker snarere end fra korrekt-portioned plader. Og genopvarmning, microwaving og kan-åbning kan forklare dine eneste "madlavning" teknikker.

  Hvis dine måltider mangler friske fødevarer, såsom frugt og grøntsager, og fiber-rige fuldkorn, du løber risikoen for at udvikle næringsstoffer mangler, dårlig fordøjelse og en øget modtagelighed for infektioner og sygdomme. Mange frosne, på dåse og tilberedte snacks indeholder store mængder af sukker og natrium - træk, der kan bidrage til alvorlige sundhedsproblemer, såsom forhøjet blodtryk og hjertesygdomme.

  I en undersøgelse offentliggjort maj 2008 i "American Journal of Clinical Nutrition," forskerne analyseret kostvaner, TV visning vaner og vægt af australske voksne i alderen 26 til 36. Kvinder, der set mere end tre timers tv om dagen var signifikant mere tilbøjelige at udstille svær abdominal fedme i forhold til kvinder, der overværede mindre end en time om dagen. Moderat abdominal fedme var udbredt blandt mandlige ivrig-tv amatørornitologer og ualmindeligt blandt mænd, der overværede lidt daglige tv.

  Tungtvejende Emotional Effects  Tabel for One: The Fine Art of Eating Alone
  Spise på flugt er en opskrift på alt for mange kalorier. Photo Credit BananaStock / BananaStock / Getty Images

  Gør din solo spisning on-the-run eller midt intens distraktion bringer også følelsesmæssige komplikationer.

  "Vi metabolisere alle vores erfaringer, ikke kun den mad, vi spiser," sagde Darcy Lubbers, en certificeret ægteskab, familie og kunst terapeut. "Når vi er single og se nyheder, mens vi spise, vi absorbere, at også. Hvis nyhedsprogram handler om mord og kaos, det er ikke en positiv parring."

  Som et resultat, kan du opleve ekstra stress, angst, depressive stemninger og fysiske symptomer, såsom fordøjelsesbesvær, oppustethed og halsbrand. Fordi det tager omkring 20 minutter for din hjerne til at sende "Jeg er fuld!" beskeder til din krop, sagde Lubbers, spise hurtigt og mindlessly - uden at være opmærksom på mad, din krop eller dens behov - kan også føre til overspisning og tilhørende skyld, skam og generel følelsesmæssig ubehag.

  En undersøgelse offentliggjort i "Journal of Applied Gerontologi" i december 2000 undersøgte de følelsesmæssige og fysiske virkninger spiser alene eller sammen med andre havde på 63 pensionerede svenske kvinder. Forskerne fandt, at kvinder, der kogte med og for andre var langt mere tilbøjelige til at se forberedelse måltid som en gave, bruge friske ingredienser og nuværende fødevarer i en visuelt tiltalende måde. Enker, der dined alene udstillet lidt glæde omkring måltid forberedelse og spise. Som et resultat, viste også de større risici for dårlig indtag af næringsstoffer - et scenarie, der kan forværre følelsesmæssige og fysiske helbredsproblemer.

  Spille Uno Right  Tabel for One: The Fine Art of Eating Alone
  Altid forsøge og tænke sundt, selvom det er fastsættelse af en salat til at gå med din frosne middag. Photo Credit Jupiterimages / Pixland / Getty Images

  Madlavning og spisning alene kan føre til øget fysisk og følelsesmæssig tilfredsstillelse, hvis du nærmer dig dem ordentligt.

  For at forbedre din personlige indtag af næringsstoffer, lokalisere og løse dine specifikke hindringer.

  "Hvis det er en tid problem, vil jeg fokusere på time management," Aronson forklaret. "Hvis det er en bekvemmelighed problem, vil jeg foreslå tips til at øge ernæring værdi måltider, der er stadig praktisk. Det er OK at spise disse fødevarer til middag en gang imellem, men hvis spises til middag, da reglen og ikke undtagelsen, over tid krop vil lide. Vores krop har brug for friske fødevarer til at trives. "

  Du kan også op den ernæringsmæssige ante af forarbejdede fødevarer ved at tilføje nærende ingredienser eller side retter. Snarere end forbruge en frosset måltid i sig selv, for eksempel, tjener det med en frisk frugt eller grøntsager salat. Tilføj hakkede tomater, brune ris, sorte bønner eller frosne blandet veggies til dåse supper. For at få ekstra calcium og protein, swap vand og sodavand ud til fedtfattig eller soja mælk.

  Og hvis du finder korn og mælk rimelig middag billetpris, eller blot den mest bekvemme løsning, forbruge det lejlighedsvis og klogt.

  "Cereal er helt sikkert praktisk og velsmagende, men det mangler friskhed faktor, og det er nemt at spise for meget," sagde Aronson. "Hvis du vil have korn til middag, en lav-sukker hele korn sort med tilsat frugt og nødder, med befæstede sojamælk, er en pokkers af et bedre valg end Cocoa Pebbles."

  Forberede dine egne nærende måltider også følelsesmæssige fordele, som så positivt påvirker din krop.

  "Madlavning og spisning alene ... giver mulighed for at gøre, hvad jeg kalder en spise meditation," sagde Lubbers.

  Hun foreslår at indstille bordet - selv tilføje stearinlys - og se din solo spisning som en hellig begivenhed. "Hvis vi sidder og være opmærksom på de farver, smager og teksturer af vores måltider det øger kroppens evne til at optage, at fødevarer."

  Spise mindfully, med bevidsthed om den mad, du spiser og din krop, øger sandsynligheden for at spise passende mængder; du bliver bevidst om din krops sult og mættelse niveauer, mens høste mere glæde af din mad. Mennesker, der spiser mindfully ifølge Lubbers, har tendens til at spise mindre.

  Madlavning kan fremkalde en bevidst tilstand, også ved at øge din påskønnelse for fødevarer og dens forberedelse. Den tid, det kræver kan tage det haster ud af i sidste øjeblik mad sensationsprægede og giver dig mulighed for at være opmærksom på synet, farver, aroma og smag af dine retter, før dine måltider selv begynder.

  Hvis madlavning virker truende, starter simpelthen. Kogende fuldkornspasta og opvarmning forberedt pasta sauce med yderligere grøntsager er en mere opmærksomme oplevelse end microwaving en forberedt pastaret. Og slutresultatet giver typisk mere fiber og antioxidanter og færre kunstige ingredienser i forhold til færdigretter.

  Andre enkle, nærende retter omfatter vegetabilske omeletter, bruge disse sidesten grøntsager, du frygter, vil "gå dårligt" hjemmelavet fransk toast, tilberedt med fuldkornsbrød og æggehvider; og quinoa eller brune ris toppet med veggies, bønner og tofu. For sunde "karry i en fart," Aronson foreslår ulmende frosne blandede grøntsager på din brændeovn med en jarred karry simre sauce og ønskede protein.

  Hvis du stadig ønsker at forsøge at hele korn souffle opskrift "som set på TV," overveje at investere i en enkel, sund opskrift bog eller gennemlæse Web for betroede opskrifter. For at beskytte mod bestilling pizza, kan du ønsker at holde et par sunde-ish færdigretter på hånden, indtil du har finpudset dine færdigheder.

 • Tags:

Posts Carousel