Syv Øvelser til at forbedre dit Squat

 • In Default
 • April 27
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Syv Øvelser til at forbedre dit Squat  Byg en større squat ved at udføre assistance øvelser. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Squats er en af ​​de bedste måder at udvikle og vurdere lavere organ styrke. De er de første arrangement i vægtløftere og er også en vigtig del i den rene og snuppe i vægtløftning - selvom olympiske løftere favorisere den forreste squat over ryggen squat. Hugsiddende ofte vil gøre dig til en bedre BZ'er, men der er også flere bistand øvelser, du kan udføre, som kan hjælpe med at forbedre din squat performance.

  Anderson Squats

  Gammeldags vægtløfter Paul Anderson er velsagtens en af ​​de stærkeste mænd, der nogensinde har levet, og han brugte denne øvelse til at øge sin allerede mægtig squat. I modsætning til en almindelig squat, hvor du starter øvelse i stående stilling, Anderson squat starter med barbell hviler på blokke eller stifter af en power rack, så du starter fra bunden position eller "ud af hullet", som det er kendt. Dette øger eksplosivitet ud af bunden af ​​din squat - det sted, hvor tunge squats er vundet eller tabt.


  Gode ​​Mornings

  Lavere tilbage svaghed kan bremse din squat. Den god morgen, såkaldte fordi det ligner en venlig bue, er en effektiv lænden styrke øvelse. Med en vægtstang holdt fast på tværs af din øvre ryg, bøje knæene lidt, hængsel frem fra dine hofter og bøjer sig over; lad ikke din lænd rundt. Stå op igen og gentag. Denne øvelse kan også udføres siddende.


  Pause Squats

  Pause squats udføres på samme måde som almindelige squats medmindre du bevidst stoppe og vente et par sekunder i bunden position, før eksplosivt stående. Denne pause eliminerer enhver momentum eller rebound ud af hullet og bidrager til at udvikle styrke til din opstigning.


  Glute Ham Hæver

  Denne træningsmål din glutes, hamstrings og lænd - muskler, der er afgørende for et godt hug. Styrke disse muskler vil hjælpe dig med at holde mere oprejst og forhindre dig i at blive trukket frem af vægten. Lig på den glute skinke raise maskine og læner sig frem fra dine hofter. Kom tilbage op, stærkt bøje dine ben og løft din krop, så den er lodret. Sænk dig ned igen og gentag. Gør denne øvelse mere krævende ved at holde en vægt plade på tværs af brystet.


  Barbell Hip Thrust

  Selvom lårene er meget vigtige i squats, er glutes velsagtens gøre mere arbejde, da de er den største og potentielt stærkeste muskel i kroppen. Stærkere glutes vil oversætte til en større squat og barbell hofte fremstød er en god måde at arbejde denne muskel. Lig på ryggen med en vægtstang på tværs af dine hofter og din ben bøjet. Skubbe dine hofter op til loftet og sænk din røv tilbage til gulvet. Løft dine skuldre eller fødder på en øvelse bænk til en mere krævende træning.


  Leg Press

  Benpres bruger en lignende muskel og fælles indsats for at squats men siddende eller liggende stilling betyder, at din nederste del af ryggen er understøttet, så du er fri til at fokusere 100 procent på at skubbe med benene. Dette giver dig mulighed for at eksponere dine muskler til vægte, der overstiger din normale squat maksimum. Stærkere ben vil gøre dig til en bedre BZ'er.


  Ab Wheel Roll Out

  Den ab hjul eller power hjulet rulle ud er som en bevægende planke motion og hjælper med at øge core styrke. Kerne styrke er afgørende hug, da disse muskler skal arbejde hårdt for at støtte din lændehvirvelsøjlen. For at udføre denne øvelse, knæle ned med ab hjul i dine hænder. Rul hjulet væk fra dig og forsøge at sænke dit bryst til gulvet. Stop som du føler din lænd over-strækker. Træk rullen tilbage til dine knæ og gentag. For en mere krævende træning, udføre roll outs fra stående stilling.

 • Tags:

Posts Carousel