Syv måder at køre som en Pro

  • In Default
  • March 28
  • 1 Views
  • 0 comments

Syv måder at køre som en Pro

Her er vores tips og tricks fra defensive kørsel lærere.

1. Kig ud.
"Chauffører har tendens til at fiksere på et objekt thats for tæt ligesom bilen kofanger lige foran dem," siger Jim Clark, bly instruktør på BMW Performance Driving School i Spartanburg, South Carolina. Firs procent af alle ulykker kunne undgås, hvis en chauffør havde en mere sekund til at reagere, siger han. Han foreslår ser 12 sekunder foran. Find et objekt i det fjerne, en motorvej exit, til en butiksfacade-der tager til optælling af 12 nå. "Hvis du ser fremad du få en fornemmelse for den trafik mønster, men kan din hjerne stadig behandle, hvad der sker lige foran dig til at hjælpe dig med at undgå problemer," siger han.

2. koncentrat.
"Kørslen kan være kedeligt," siger Mike Speck, en instruktør ved Bob Bondurant School of High Performance Kørsel i Phoenix ", så vi spiser, tale i telefon, violin med radioen." I stedet, siger han, du skal kontrollere side- og bakspejle, ser trafik forude, og planlægning for forskellige "hvad nu hvis" scenarios- Hvad hvis cyklen er fastgjort til taget af bilen foran mig kom flyvende ud?

3. Sæt farten ned.
Hvis theres vejr, byggeri, trafik, så tag din pedal fra metallet. Pludselige opbremsninger er en opskrift på en ulykke: Vægten af ​​bilen skifter hurtigt mod de forreste dæk, smide det ud af balance. "Når det sker, bagenden af ​​bilen svinger rundt og sender dig ind i en skid," siger Clark.

4. Dont panik.
"Ofte viser det sig, at en chauffør bare kører af vejen eller ind i en anden bil, uden selv at dreje hjulet eller ved hjælp af bremserne eller gas," Speck siger. Snarere end stirre på bilen thats glidende mod dig, identificere et åbent område og styre i den retning. "Dybest set, se på de huller ikke de træer," forklarer Mark Cox, direktør for Bridgestone Winter Køreskole i Steamboat Springs, Colorado.

5. Se dine hænder.
I chauffører ed du lært at lægge dine hænder på 10 og 2 oclock på hjulet. Clark foretrækker 9 og 3 oclock, fordi denne stilling giver bilister et bedre vifte af bevægelse og giver dem mulighed for at dreje hjulet næsten helt uden deres hænder blive filtret ind.

6. Lad en vej ud.
Det værste sted at være på en flersporet motorvej er i en af ​​de midterste baner omgivet af biler, siger Clark. Du ønsker altid at være i stand til at trække på venstre eller højre skulder, hvis du har brug for at undgå ballade.

7. Kend dine bremser.
Gå til en tom parkeringsplads og praksis bremsning. Hvis din bil har blokeringsfri bremser (ABS) youll føle dem "låse" op, når du trykker hårdt på pedalen. "Dette gør det muligt for computeren at pumpe bremserne, men giver dig nogle styretøj effektivitet," siger Cox. Hvis du har traditionelle bremser, pumpe dem til at stoppe i en nødsituation; at være i stand til at styre, frigive bremserne fuldstændigt.

Dana Sullivan Kilroy

Sidst opdateret: April 22, 2008

Få de seneste sundhed, fitness, anti-aging, og ernæring nyheder, plus særlige tilbud, indsigt og opdateringer fra Health.com!

Posts Carousel