Symptomer på Retin A Forgiftning

 • In Default
 • December 1
 • 6 Views
 • 0 comments

 • Symptomer på Retin A Forgiftning  Kroppen ekstraherer vitamin A fra grøntsager, der indeholder caroten, såsom gulerødder. Foto kredit Gulerødder billede ved tarheel1776 fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Retin A er et derivat af vitamin A, der anvendes til at hjælpe med at behandle hudsygdomme, såsom acne. Kroppen får vitamin A ved at udvinde det fra grøntsager, der indeholder caroten og fra fisk lever olie. Retin A er et aktuelt hudcreme, der leverer vitamin A direkte til det område den enkelte ønsker at behandle. Selv om det er vanskeligt at tage en overdosis på et aktuelt fløde, nogle individer omfatte yderligere mængder af vitamin A i deres tilskud, øger deres risiko for vitamin A forgiftning.


  Hud

  Almindelige virkninger af Retin A applikationer omfatter svær brændende eller sviende af huden i det område, hvor ansøgningen blev indgivet, svær afskalning af huden og svær rødme, ifølge MayoClinic.com. Enkeltpersoner kan også opleve usædvanlig hård tørhed af huden, og i nogle tilfælde kan der være uventede lettelse af hudfarve i de behandlede områder. Mere sjældent, kan det behandlede område blive mørkere. Bivirkningerne vil normalt stoppe, når medicinen er fjernet. Når hudfarve er ændret, kan virkningen vare i flere måneder, før huden vender tilbage til normal.


  Knogler

  Ifølge vitamin Kosttilskud Guide, vitamin A overdosis er skadeligt for knogler og hud; knogleskørhed kan resultere i osteopeni eller osteoporose. Det er vanskeligt for en person at opleve disse forgiftning effekter, mens du bruger Retin A alene. Personer, der bruger både Retin A og en mundtlig vitamin supplement, kan dog lide af forgiftning.


  Mave

  Ifølge Vitaminer Kosttilskud Guide, gastrointestinale tegn på en overdosis af vitamin A omfatter en dårlig mave, opkastning og nedsat appetit. Over-tilskud af vitamin A i forbindelse med brugen af ​​Retin A kan også forårsage fosterskader, når det tages under graviditet.


  Centralnervesystemet

  Ifølge Drugs.com, kan en overdosis også omfatte symptomer på centralnervesystemet. Enkeltpersoner kan opleve klodsethed, svimmelhed og hovedpine, hvis de har overdosis af retin en hudcreme. Disse bivirkninger vise sig i forbindelse med dem, der påvirker det gastrointestinale system og huden.

 • Tags:

Posts Carousel