Symptomer på koffein Forgiftning

 • In Default
 • September 27
 • 973 Views
 • 0 comments

 • Symptomer på koffein Forgiftning  En 8 ounce kop kaffe indeholder 95-200 mg koffein. Photo Credit Jupiterimages / liquidlibrary / Getty Images
 • Koffein er verdens mest populære psykofarmaka. Ifølge den amerikanske Food and Drug Administration, den gennemsnitlige amerikanske forbruger ca. 300 mg koffein dagligt, for det meste i form af kaffe og sodavand. Mens mange mennesker nyder effekten af ​​koffein, for meget kan resultere i en tilstand kendt som koffein forgiftning.

  Koffein Forgiftning

  Koffein forgiftning er en tilstand med tegn og symptomer, der er direkte relateret til indtagelse af koffein. Den "Diagnostiske og Statistiske håndbog for psykiske forstyrrelser" udgivet af American Psychiatric Association definerer koffein forgiftning som demonstration af 5 eller flere karakteristiske tegn på angst eller nedsat funktion forbundet med indtagelse af koffein.


  Symptomer

  Tegn og symptomer på koffein forgiftning variere afhængigt af individet og hvor meget koffein indtages. Koffein er en stimulans, og dens største virkning er på hjernen. Forgiftning skaber ofte en følelse af rastløshed, nervøsitet, spænding og søvnløshed. Usammenhængende strøm af tanke og tale, perioder med Uudtømmelighed og agitation er også almindelige. Almindelige fysiske symptomer omfatter øget vandladning, mavetilfælde eller smerter, kvalme og opkastning, muskeltrækninger og en hurtig puls. Koffein forgiftning kan føre til potentielt livstruende symptomer, såsom uregelmæssig hjertebanken, alvorlige elektrolytforstyrrelser og beslaglæggelser. Der er behov for øjeblikkelig medicinsk vurdering og behandling i disse situationer.


  Almindelige kilder til koffein

  Drikkevarer er nogle af de mest almindelige kilder til koffein. "Journal of Analytical Toxicology" og US Department of Agriculture rapporterer, at en 8 ounce servering af kaffe indeholder ca. 95 mg koffein og en 12 ounce dåse cola-flavored sodavand indeholder omkring 30 mg. Andre almindelige koffein kilder omfatter espresso, med 64 mg per ounce; sort te, med 47 mg per 8 ounce servering; og energidrikke, med 66-77 mg pr 8 ounce kan. Over-the-counter koffein piller indeholder typisk 100 mg hver. Derudover nogle hovedpine retsmidler og andre over-the-counter medicin indeholder koffein.


  Behandling

  Medicinsk behandling er nødvendig for alvorlige eller livstruende symptomer på koffein forgiftning. Medicin kan bruges til at styre symptomer såsom mavesmerter, kvalme og angst. En 2012 casestudie offentliggjort i "Clinical Kidney Journal" hævder, at hæmodialyse - mekanisk filtrering af blodet - kan være til gavn i tilfælde af alvorlig koffein forgiftning fra en massiv overdosis.

 • Tags:

Posts Carousel