Symptomer på en Peanut Butter Allergi

 • In Default
 • January 25
 • 149 Views
 • 0 comments

 • Symptomer på en Peanut Butter Allergi  En skål af jordnøddesmør på toppen af ​​en bunke af jordnødder. Photo Credit matka_Wariatka / iStock / Getty Images
 • Oversigt

  Jordnødder, herunder jordnøddesmør, er en af ​​de store otte fødevarer, der tegner sig for omkring 90 procent af fødevareallergi i USA. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, cirka 3,3 millioner amerikanere er allergisk over for jordnødder. Symptomerne på en peanut allergi ofte kommer pludseligt og kan være livstruende.


  Hvorfor Er Peanut Butter give allergiske reaktioner?

  Et antistof kaldet immunglobulin anvendes af kroppen til at bekæmpe fremmede proteiner i fødevarer. I tilfælde af en person med en peanut allergi, immunsystemet fejlagtigt tror, ​​at proteinet i jordnødder er skadelig. Når dette sker, immunglobulinantistoffer udløse en histaminfrigivelse. Denne histaminfrigivelse er årsagen til de allergiske reaktioner.


  Hudreaktioner

  En jordnøddesmør allergi kan forårsage en udslæt eller nældefeber. Normalt udslæt er røde knopper; Den kan dog ligne eksem. Udslættet kan kradse, snurre og brænde. I nogle tilfælde udslæt er begrænset til kun ansigt eller mund, men det kan være placeret et vilkårligt sted på kroppen. Hudreaktioner af en jordnøddesmør allergi kan være til stede, når peanuts indtages eller når de berøres, afhængigt af sværhedsgraden af ​​allergi.


  Mave Reaktioner

  Mavekramper og kvalme er de to mest almindelige gastrointestinale reaktioner af en jordnøddesmør allergi. Diarré og opkastning er også mulige. Generelt er disse reaktioner kun til stede, når jordnødder indtages.


  Respiratoriske og kardiovaskulære reaktioner

  En person med en jordnøddesmør allergi kan opleve åndenød, rindende øjne, hvæsende vejrtrækning, nysen og nasal ændringer, såsom en løbende eller tilstoppet næse. Følelse af uklarhed eller svimmel er også mulige symptomer på en peanut allergi. Disse reaktioner kan forekomme, når de peanuts er rørt eller indtagelse, eller hvis støv fra jordnødder eller jordnøddeprodukter skaller inhaleres.


  Anafylaksi

  Anafylaksi er en livstruende allergisk reaktion, der forårsager halsen til at svulme op, hvilket forårsager åndedrætsbesvær. Andre symptomer på anafylaksi omfatter en hurtig puls, chok og lavt blodtryk. Folk, der har svære jordnøddesmør allergi bør være på udkig efter disse symptomer. Hvis de er bemærket, er akut medicinsk behandling nødvendig. Denne behandling omfatter normalt en dosis af adrenalin.

 • Tags:

Posts Carousel