Symptomer på at være 4 uger gravid med tvillinger

 • In Default
 • August 3
 • 132 Views
 • 0 comments

 • Symptomer på at være 4 uger gravid med tvillinger  Mødre gravide med tvillinger kan have stærkere morgenkvalme. Photo Credit Brand X Pictures / Brand X Pictures / Getty Images
 • Oversigt

  Mange nyligt gravide kvinder spekulerer, "Er det tvillinger?" Selvom to graviditeter er lettere identificeres senere i graviditeten, selv på tidspunktet for den første forpasset periode, eller 4 uger af graviditeten, kan der være spor at mere end en baby er på vejen. Nogle tegn er endelig, men andre er kun tankevækkende.


  Gestational Sacs

  Den amnionsækken er det første tegn på graviditet set på ultralydsundersøgelse. Den amnionsækken ligner en oval mørke hul, når man ser på ultralyd billede. 4 uger, den amnionsækken ofte synlig på transvaginal ultralydsundersøgelse, og hvis du har tvillinger, kan der være to sække, hvis tvillinger er broderlige, eller ikke-identiske. Identiske tvillinger udvikle sig på samme vej, så det ikke kan være indlysende, at der er mere end ét embryon indtil slutningen af ​​den fjerde uge eller i den femte uge, når blommesækken - tidlig kilde fosterets ernæring - kan først ses. Hvis enæggede tvillinger er til stede, vil to blommesække ses i amnionsækken.


  Humant choriongonadotropin Niveauer

  Niveauer af human chorion gonadoptropin eller hCG, måle mængden af ​​hormon, der produceres af moderkagen. Kvinder, der har tvillinger generelt, men ikke altid, har højere hCG eller hurtigere stigende hCG niveauer end dem med singleton graviditeter. Der er en bred vifte af normale hCG på 4 uger. En høj hCG niveau er ikke en endelig indikator for tvillinger, men det kan give dig et fingerpeg - især hvis graviditeten blev opnået gennem assisteret reproduktiv teknologi, som er forbundet med en meget højere sats for flere fødsler.


  Subjektive symptomer

  Kvinder med tvillinger har ofte mere kvalme, mere hyppig vandladning, sorer bryster og en højere grad af træthed end der transporterer enkeltfødte grund af den høje grad af graviditet hormoner, såsom estradiol og progesteron. Selv ved 4 uger, når der bare bliver gået glip af den første periode, kan kvinder med tvillinger allerede har symptomer på tidlig graviditet.

 • Tags:

Posts Carousel