Symptomer, der betyder en gravid kvinde bør gå til hospitalet

 • In Default
 • January 4
 • 20 Views
 • 0 comments

 • Symptomer, der betyder en gravid kvinde bør gå til hospitalet  Symptomer, der betyder en gravid kvinde bør gå til Hospital Kreditering Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Graviditet er ikke en medicinsk nødsituation, i de fleste tilfælde. Uden for veletablerede arbejdskraft, når tiderne en gravid kvinde skal gå til hospitalet i stedet for at kalde hende fødselslæge er sjældne. Men medicinske nødsituationer forekommer i graviditeten, og når de gør, tiden er af afgørende betydning. Gravide kvinder bør være opmærksomme på symptomer, der nødvendiggør et øjeblikkeligt tur til hospitalet.


  Kraftig blødning  Symptomer, der betyder en gravid kvinde bør gå til hospitalet  Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images

  Spotting er en almindelig komplikation i graviditeten, især i de første 12 uger. Men kraftig blødning, betragtes mætte en pude inden for en time eller mindre, på ethvert tidspunkt i graviditeten er et symptom, der kræver øjeblikkelig vurdering. Nogle mulige årsager til kraftig blødning omfatter placenta previa, hvor moderkagen vokser over den cervikale åbning, bristede ektopisk, hvor fosteret vokser i æggelederen snarere end i livmoderen, eller uterusruptur, i tilfælde af tidligere uterin kirurgi. Placenta abruption, hvor placenta adskiller fra væggen af ​​livmoderen for tidligt, kan også forårsage kraftig blødning, University of Virginia stater.


  Shock

  Symptomer på chok omfatter lavt blodtryk, uklarhed eller besvimelse, kulde, klam hud, bleghed og svaghed. Stød kan være forårsaget af indre blodtab, der ikke kan ses eller ved enhver tilstand, der resulterer i kraftig blødning. De første tegn på 20 procent af ektopiske graviditeter er chok, ifølge det amerikanske National Library of Medicine. Stød kan også være forårsaget af systemisk infektion, kendt som sepsis.


  Alvorlige mavesmerter

  Alvorlige mavesmerter er ualmindeligt i graviditeten, med mindre arbejdskraft er godt i gang. Men bristede ektopiske graviditeter, placenta abruption og uterusruptur kan alle forårsage alvorlige smerter og har brug for øjeblikkelig undersøgelse, især hvis de ledsages af vaginal blødning.

  Nogle kvinder har forholdsvis smertefri arbejdskraft, især hvis de har haft børn før. Hvis du har en trang til at skubbe, eller føler barnets hoved ved indgangen til skeden, ringe 911 og ikke forsøge at komme til hospitalet på din egen; det er mere sikkert at levere derhjemme. Men hvis veerne pludselig intensivere og sygehuset er tæt ved, får der, så længe du kan få der sikkert før barnet leverer.


  Kramper

  Kramper i graviditeten kan være forårsaget af graviditet-induceret hypertension eller præeklampsi, der udvikler sig til eklampsi. Eklampsi komplicerer omkring 1 i 1.600 graviditeter, University of Virginia stater. Type I diabetikere kan også have anfald i graviditeten. hvis de udvikler hypoglykæmi.


  Præmatur hindebristning

  Hvis posen af ​​vand kendt som fosterhinden brister, ringe til din læge, som måske fortælle dig at gå straks til hospitalet eller kan fortælle dig at forblive hjem for en kort tid, afhængigt af sin normale praksis. Men hvis du er mindre end 36 uger henne, gå til hospitalet med det samme, fordi tidligt fødte børn har brug for særlig pleje, er tilbøjelige til infektion og kan levere hurtigt.


  Cord Prolaps

  Cord prolaps betyder navlestrengen er faldet til under barnets hoved. Cord prolaps normalt opstår efter membraner briste, og er mere almindelig hos kvinder med overskydende fostervand, flere graviditeter, eller spædbørn, der har usædvanligt lange navlestrenge. Hvis du føler, eller se en tyk, snoet snor hængende ud af skeden, ligge ned i en Trendelenburg position (med hovedet lavere end fødder) eller knæ i brystet position og ringe 911. En ledning prolaps kan resultere i fosterdød fra komprimering af ledningen.

 • Tags:

Posts Carousel