Swine Flu Outbreak kan aftagende, CDC siger

  • In Default
  • January 12
  • 2 Views
  • 0 comments

Swine Flu Outbreak kan aftagende, CDC siger

Torsdag 21 Maj (healthday News) - Mens mange stater stadig rapporterer nye tilfælde af infektion med H1N1 svineinfluenza-virus, der synes at være et generelt fald i besøg på læger og hospitaler med mennesker med sygdommen, hvilket indikerer, at udbruddet kunne være aftagende, en sundheds amerikansk embedsmand sagde torsdag.

"På nationalt plan, ser vi, at den procent af besøg [til læger og hospitaler] til influenzalignende sygdom er begyndt at slå ned," Dr. Anne Schuchat, Centers for Disease Control og Forebyggelse midlertidige vicedirektør for videnskab og folkesundhedsprogram, sagde under en eftermiddag telekonference. "Det er et godt tegn. Det er i overensstemmelse med tanken om, at det værste kan være over. "

"Vi oplever aktivitet fald i nogle områder, men vi ser øget eller lokaliseret udbrud på andre områder," tilføjede hun.

Schuchat drøftede også den konstatering, først rapporteret onsdag at nogle ældre mennesker kan have delvis immunitet til den nye H1N1 svineinfluenza-virus på grund af mulige eksponering til en anden H1N1 influenza stamme, der forekommer før 1957.

Konstateringen "antyder, at ældre voksne kan have nogle allerede eksisterende antistof mod denne nye H1N1 stamme," Schuchat sagde. "Men vi ved endnu ikke, hvad det vil betyde i form af faktiske immunitet eller klinisk beskyttelse."

Hidtil 64 procent af tilfælde af svineinfluenza infektion er blandt mennesker i alderen 5 til 24, mens kun 1 procent involverer folk over 65, sagde hun.

Onsdag Dr. Daniel Jernigan, vicedirektør i CDC s Influenza Division, sagde, at nogle ældre mennesker kan have delvis immunitet til den nye H1N1 svineinfluenza-virus på grund af mulige eksponering til en anden H1N1 influenza stamme, der forekommer før 1957.

"Jo længere tilbage du går i gang, jo mere sandsynligt du er til at have været udsat for H1N1-virus tilbage før 1957, og der er en mulighed for, at have eksponering mod denne virus mange år siden kan tillade dig at have nogle [antistof] reaktion på den nye H1N1, der er nu cirkulerer, "sagde han.

Det kunne forklare, hvorfor den nye svineinfluenza udbrud er slående et uforholdsmæssigt stort antal børn og unge voksne. Den regelmæssige sæsonbestemt influenza tager typisk den største vejafgift blandt de helt unge og ældre.

Den nuværende H1N1-virus er en genetisk fætter til mere virulent H1N1 "spanske syge" virus i 1918, der dræbte 20000000-50000000 mennesker verden over, og op til 500.000 i USA. Sæsonbestemte versioner af denne virus cirkulerede i hele USA, indtil den blev erstattet i 1957 af den H2N2 "asiatiske influenza" pandemisk virus, som forårsagede 70.000 dødsfald i USA, ifølge det amerikanske National Institute of Allergy og smitsomme sygdomme.

Jernigan sagde undersøgelser har fundet tegn på H1N1 antistof aktivitet i blod fra ældre mennesker. "Vi kan udlede, at til en vis grad, at der er en vis grad af beskyttelse," sagde han.

Men han tilføjede en advarsel, siger, at mange år er gået, og den nye virus, selv om det samme subtype, er forskellig fra H1N1 sæsonbestemt influenza-virus cirkulerer før 1957.

Jernigan sagde også, at i USA, er de nødvendige skridt for at producere en svineinfluenza vaccine på vej fremad på tidsplan, og en vaccine skal være klar til efteråret. "Vi bevæger os sammen og ikke har haft betydelige forsinkelser her i USA med udviklingen af ​​de vaccinekandidater," sagde han.

Han foreslog også muligheden for at gøre den almindelige sæsonbestemte influenza vaccine til rådighed tidligere til amerikanerne end sin sædvanlige slutningen af ​​september eller begyndelsen introduktion oktober i år, der skal følges af en anden vaccine til svin influenza, hvis nødvendigt.

"På dette punkt, når at vaccinere [med den nye H1N1 vaccine] vil blive drevet af, når den er tilgængelig,« Jernigan sagde. "Hvis det er muligt, vi ønsker at have en tidligere udrulning af den sæsonbestemte influenzavaccine, for at gøre det lettere for en ekstra vaccine, hvis det er den ultimative politik," sagde han.

I USA, de fleste tilfælde af svineinfluenza fortsat være ikke værre end sæsonbestemt influenza, sagde sundhed embedsmænd. Test har også konstateret, at svineinfluenza virus forbliver modtagelige for to almindelige antivirale lægemidler, Tamiflu og Relenza, ifølge CDC.

Den nye svineinfluenza er en meget usædvanlig blanding af svin, fugle og menneskelige influenza virus. Eksperter frygter, at hvis de nye influenza virus muterer, ville folk have begrænset immunitet til at bekæmpe infektionen. CDC er bekymret over, som H1N1-virus bevæger sig ind den sydlige halvkugle, hvor influenzasæsonen er ved at starte, kunne det mutere og vende tilbage i en mere virulent form, på den nordlige halvkugle næste efterår.

Torsdag den CDC rapporterer 5.764 amerikanske tilfælde af svineinfluenza i 48 stater, herunder ni dødsfald, selv om sundhed embedsmænd sagde dødstallet kan være så højt som 10.

WHO torsdag var rapportering 11.034 diagnosticerede tilfælde i 41 lande, herunder 85 dødsfald, primært i Mexico, menes at være kilden til udbruddet.

US Menneskelige Tilfælde af H1N1 Flu Infektion
(Pr 21 maj 2009, 11:00 ET)
Stater # Af
bekræftet og
sandsynlige tilfælde
Dødsfald

Alabama

64

1 dødsfald

Arkansas

3

Arizona

488

2 dødsfald

Californien

553

Colorado

55

Connecticut

59

Delaware

88

Florida

122

Georgien

25

Hawaii

30

Idaho

8

Illinois

794

Indiana

105

Iowa

71

Kansas

34

Kentucky **

20

Louisiana

73

Maine

9

Maryland

39

Massachusetts

175

Michigan

171

Minnesota

39

Mississippi

5

Missouri

20

1 dødsfald

Montana

9

Nebraska

28

Nevada

33

New Hampshire

22

New Jersey

22

New Mexico

68

New York

284

1 dødsfald

North Carolina

12

North Dakota

5

Ohio

13

Oklahoma

43

Oregon

94

Pennsylvania

61

Rhode Island

8

South Carolina

36

South Dakota

4

Tennessee

86

Texas

556

3 dødsfald

Utah

116

1 dødsfald

Vermont

1

Virginia

23

Washington

411

1 dødsfald

Washington, DC

13

Wisconsin

766

ALT * (48)

5764 sager

9 dødsfald
* Inkluderer Columbia
** Et tilfælde er bosiddende i Ky men indlagt i Ga.Source:. Amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse

Flere oplysninger

For mere om svineinfluenza, besøge amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Af Steven Reinberg
HealthDay Reporter
KILDER: maj 21, 2009, telekonference med Anne Schuchat, MD, midlertidig vicedirektør for videnskab og folkesundhedsprogram, amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse; 20 Maj 2009 telekonference med Daniel Jernigan, MD, Ph.D., medicinsk epidemiologi, Influenza Division, amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse

Sidst opdateret: 21 Maj 2009

Posts Carousel