Svømning som øvelse for Skoliose


 • Svømning som øvelse for Skoliose  Svømning kan være en egnet øvelse for dem med skoliose. Photo Credit Thinkstock Images / Comstock / Getty Images
 • Skoliose, hvilket resulterer i krumning af rygsøjlen, kan variere i alvorlighed fra mild til svær. Selvom nogle mennesker udvikler skoliose i en meget ung alder, er det mest almindeligt begynder lige før puberteten, under vækst ryk, der opstår i løbet af denne tid. Alvorlige tilfælde af skoliose kan være invaliderende, påvirker en persona € ™ s evne til at gå, løbe eller endda trække vejret, når rygsøjlen forårsager ribben at trykke på hjertet og lungerne. Flere typer af motion, herunder svømning, er til gavn for en person med skoliose.

  Svømning Fordele

  Svømning er en gavnlig øvelse for en person med skoliose, fordi bevægelserne er ikke skurrende og der er mindre pres på rygsøjlen. Svømning skaber opdrift, hvilket reducerer kropsvægt kræfter, der virker på kroppen. Vandet giver også modstand, som kan arbejde dine muskler og forbedre udholdenhed og fleksibilitet. Svømning med skoliose kan bidrage til at opbygge musklerne i dine arme, ben og ryg, hvilket kunne forbedre dit samlede balance og muskelstyrke.


  Rygsmerter

  Ifølge NYU Langone Medical Center, kan skoliose medføre kroniske rygsmerter, hvis venstre ubehandlet. Svømning gavner dem med skoliose, fordi det giver kølevand, der forbedrer cirkulation til bodyâ € ™ s væv. Derudover, svømning giver en form for stress relief og kan hjælpe til at frigøre spændinger, muligvis reducere nogle kroniske smerter. Den person med skoliose, der ønsker at prøve svømning kan finde fornyet energi og kraft samt et positivt livssyn og en følelse af realisering.


  Sværhedsgrad

  Afhængigt af hvor alvorlig tilfælde af skoliose, kan svømning være udfordrende. De fleste mennesker med skoliose kan deltage i sport, selv om nogle bevægelser kan være vanskelig på grund af de ramte muskler. Derudover, for dem med svær skoliose, der påvirker lungerne, svømning kompetitivt eller for lange afstande kan være vanskeligt på grund af reduceret lungekapacitet. Nogle typer af svømning slagtilfælde kunne være hård i begyndelsen, når du bruger ryggen og armmuskler, men de fleste mennesker med skoliose er i stand til at svømme, selv med modificerede bevægelser.


  Overvejelser

  Selvom svømning kan være godt for dig, hvis du har skoliose, betyder det ikke ændre formen af ​​rygsøjlen. Behandlinger såsom ryg seler eller kirurgi kan medvirke til at forhindre yderligere krumning af rygsøjlen og forværring af tilstanden. Hvis du skal bære en back bandage til din rygsøjle, skal du fjerne det til at gå svømning. Desuden, hvis du har rygsmerter forbundet med skoliose, ved hjælp af din ryg muskler, mens svømning kan eller ikke kan hjælpe med at lette nogle ubehag. Tal med din læge eller fysioterapeut om fordelene ved at svømme for din tilstand.

 • Tags:

Posts Carousel