Svømme med delfiner i San Diego, Californien

 • In Default
 • October 19
 • 492 Views
 • 0 comments

 • Svømme med delfiner i San Diego, Californien  Øresvin Photo Credit Døgling delfin billede ved agno_agnus fra Fotolia.com
 • Den bedste mulighed for at svømme med delfiner i San Diego-området er gennem SeaWorld San Diego Dolphin Interaction program. Andre end SeaWorld, er San Diego besøgendes eneste valg befragtning både til ture i havet. Ingen af ​​de ture tillader svømning, og faktisk ser delfinerne er overladt til tilfældighederne. SeaWorld er Dolphin Interaction Program lover kontakt med delfiner i et sikkert og kontrolleret miljø.

  Beliggenhed

  The Dolphin Interaction Program er beliggende nær den forreste del af parken og indgangen gates. Programmet foregår i en del af Rocky Point Bevar attraktion. SeaWorld San Diego ligger mellem Mission Bay og Stillehavet. Interstates 5 og 8 løb i nærheden af ​​parken. Offentlig transport stopper også i nærheden. Pendulkørsel løbe fra de fleste hoteller for gæster.


  Øresvinet delfiner

  Den eneste art af delfiner fremhævede i oplevelsen er øresvin. En voksen øresvin størrelse varierer på grund af habitat. Forskere har indspillet deres størrelse sædvanligvis ved 8 til 12 fod i længden. Meget social adfærd udvises af delfinerne. Deres reaktion på mennesker varierer med nogle ønsker mere opmærksomhed og andre mindre. Bottlesnose delfiner er inkluderet i amerikanske lov om beskyttelse af havpattedyr.

  SeaWorld har været aktiv i forhold til sine 45 år i eksistens med bevarelse, uddannelse og rehabiliteringsindsatsen for de arter samt andre havdyr. Parkerne har indgået et samarbejde med mange dyr og miljøorganisationer såsom World Wildlife Fund.


  Pre-Interaktion Class

  Deltagelse i Dolphin Interaction program kræver en 30 minutters pre-interaktion klasse. Klassen forbereder gæster til den erfaring og delfinerne, de vil støde på. Uddannelse på SeaWorld samt teknikker involveret forklares. Programmet deltagerne også instrueret i detaljer om delfin anatomi og andre fakta. Du er velkommen til at stille spørgsmål om alle aspekter af den kommende oplevelse. Forståelse af uddannelse og de involverede delfiner er vigtige for at nyde samspillet.


  Interaktion

  Interaktionen del af programmet varer 20 til 30 minutter. Deltagerne går i vandet med delfiner for aktiviteter, herunder uddannelse og fodring. Oplevelsen finder sted i en pulje ikke mere end taljen dyb for en voksen. Berøring er tilladt og gæster opfordres til at gøre uddannelse teknikker med delfinerne. Et eksempel er at gå med delfinen. Denne uddannelse teknik indebærer at være ved siden af ​​delfinen, da det efterligner walking langs vandet.


  Omkostninger og overvejelser

  Som i 2010, prisen er $ 190 for både voksne og børn. Optagelse til SeaWorld park er påkrævet, og ikke med delfin Interaction Program. Restitutioner kan ikke udbydes afhængigt af hvor tæt annullering er at selve arrangementet. Ansvar dispensationer skal underskrives før deltager i programmet. Våddragter, støvletter, brusere, garderobeskabe, sæbe og souvenir håndklæder leveres af SeaWorld. Medbring en badedragt til at bære under den våddragt.

 • Tags:

Posts Carousel