Surfing på Topsail Beach, NC

 • In Default
 • November 3
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Surfing på Topsail Beach, NC  En surfer begynder en nedskæring på en typisk beach-break bølge. Photo Credit Ryan McVay / Digital Vision / Getty Images
 • Når surfere padle ud fra strandene ved Topsail Island i North Carolina, don de € ™ t vide theyâ € ™ re indtastning farvande, handelsskibe scannes klitterne for kontrolanordningen topsails af piratskibe, der kunne lide at lægge på lur i kanalerne . Og de sandsynligvis donâ € ™ t indse, at det sted, hvor de forlod deres håndklæde kan have været det sted, hvor Sortskæg begravede sit guld, eller måske holdt en affyringsrampe for en af ​​de 200 raketter affyret fra stranden, når øen blev brugt som en tophemmelig testanlæg, der fører til det amerikanske rumprogram. Alt, hvad de ved, er, at den konsekvent god surf, der ruller i hver dag gør denne ø - opkaldt efter en pirateâ € ™ s spil skjul søge - en sand stykke af gamle Dixie paradis.

  Øen

  Topsail Island - udtalt topsâ € ™ l - er en 26-mile-lange barriere ø på den sydlige kyst af North Carolina i centrum af en halvmåneformet bugt under den nordlige Outer Banks tilgængelige fra fastlandet via et højhus bro i den nordlige ende og 1950'erne stil Surf City svingbro fører ind til centrum. Der er tre byer på øen: Topsail Beach, Surf City og North Topsail Beach. Surf City er den største og ældste af de tre, og de fleste af de restauranter og butikker på øen er der. Der er flere adgangspunkter fra alle tre byer, der vil tage dig ind i sand og ned til vandet. Den lange strækning af skiftende sand strand-pauser giver surf betingelser, der er altid skiftende. Men et eller andet sted, afhængigt af svulme, brændingen er altid bryde.


  Bølger og Hvor at finde dem

  Brændingen langs længden af ​​øen er et resultat af en række strand pauser, der producerer forholdsvis konsistente bølger året rundt, men er bedst, når off-shore vinde blæser ind fra nordvest. Bølger er lige så tilbøjelige til at udvikle sig fra vind svulmer som fra fjerne groundswells, hvilket er specielt godt, når svulme vinkel er fra sydøst. Hvad dette betyder er, at du kan få gode, rene venstreorienterede og rettigheder og virkelig lange ture på talje-høj bølger, der vil appellere til ophuggere, skovarbejdere og snyltere samt omkring 150 dage ud af året. De bedste bølger findes i nærheden af ​​de tre fingre: Jolly Roger Pier i Topsail Beach, Surf City Pier i Surf City og Seaview Pier i North Topsail Beach. Rip tidevand kan præsentere et problem på North Topsail strande, og Surf City molen får overfyldt i weekenden, især når Surfa € ™ s op. Og ita € ~ s altid en god idé at være på udkig efter hajer.


  Lære at surfe

  For de nye til sporten, er der flere surfing skoler på øen. Indo Jax tilbyder surf instruktioner og surf lejre nær Surf City molen undervist af CPR, førstehjælp og i mange tilfælde, livredder certificerede instruktører. Wrightsville Beach Surf Camp underviser surf lektioner på både Topsail Beach og Surf City. Virksomheden tilbyder surf lejre, der omfatter undervisning for børn, teenagere, voksne og familier, og lektioner for alle aldersgrupper. Surf lektioner er også tilgængelige på nogle af de surf butikker i byen.


  Surfbrætter til Sunblock

  Du canâ € ™ t præcis padle ud til linjen uden noget at padle ud på. Heldigvis er der masser af surf butikker på øen til at levere alt fra surfboards til solcreme. Den 50 South Surf Shop - opkaldt efter motorvejen, der strækker sig over broen i Surf City og videre - er beliggende i Surf City nær molen. De sælger surfbrætter, skateboards og andet tilbehør. Du kan også leje bestyrelser og beach cruiser cykler. Berta € ™ s Surf Shop, også i nærheden af ​​molen i Surf City, sælger og udlejer boards og cykler, men på Berta € ™ s du kan også have en fræser oprette en brugerdefineret surfbræt til dine specifikationer. Lidt længere nede ad vejen er Spinnakerâ € ™ s Surf Shop. Bortset fra salg, Spinnakerâ € ™ s husleje surfbrætter, cykler og våddragter så godt. Alle tre butikker har tøj linjer og strand slid, og alle tre tilbud surf lektioner til begyndere.

 • Tags:

Posts Carousel