Sundhedsrisici af en lav BMI

 • In Default
 • September 29
 • 48 Views
 • 0 comments

 • Sundhedsrisici af en lav BMI  Tynd er i, men at være for tynd har sine risici. Photo Credit Pixland / Pixland / Getty Images
 • På trods af de stigende rater af fedme i USA, er det trendy at være tynd. Dog at være for tynd kan have en negativ indflydelse på din sundhed, undertiden med katastrofale konsekvenser såsom hjertestop eller død. Hvis du har en lav BMI, skal du kontakte din læge for at bestemme den bedste behandling for dig.

  Lav BMI Årsager

  En normal BMI er mellem 18,5 og 24,9. Et BMI på 25 eller derover indikerer overvægtige eller fedme og rejser din risiko for helbredsproblemer såsom forhøjet blodtryk eller diabetes. Ligeledes et BMI under 18,5 angiver, at du er undervægtig og rejser din risiko for at udvikle et andet sæt af helbredsproblemer. En lav BMI ofte skyldes underernæring, men kan være forårsaget af genetik eller sygdomme som hyperthyroidisme og diabetes. En lav BMI kan betyde, at din krop ikke får nok af de næringsstoffer og energi, der er nødvendige. Manglen på næringsstoffer kan føre til problemer såsom hormon disregulering, anæmi, lav knogletæthed, en lav fungerende immunsystem og hjerteproblemer. Symptomer på disse underliggende tilstande omfatter lav energi, forstoppelse, søvnløshed, hyppig sygdom, brystsmerter og hjertebanken.


  Nedsat immunforsvar

  En funktionel immunsystem bekæmper infektion at forhindre dig i at blive syge, samt minimerer sværhedsgraden af ​​din sygdom. Svækket immunsystem på grund af et lavt BMI er et resultat af kroppen ikke modtager nok næringsstoffer til en tilstrækkelig bekæmpe infektioner. Kroppen har brug for protein til at samle og gøre hvide blodlegemer og antistoffer, som bekæmper infektioner og forhindre dig i at få syge. Resultatet er mere hyppig og alvorlig sygdom end normalt.


  Knogle Loss

  Knogler består af mineraler, såsom calcium og magnesium, som også er afgørende for korrekt muskelfunktion. Knogletab sker med et lavt BMI, fordi knoglerne er udvasket af essentielle mineraler for at give musklerne i din krop med de nødvendige mineraler, der ikke leveres af din kost. Knogletab er irreversibel og kan resultere i osteoporose, en tilstand, hvor dine knogler er for tynde og fraktur nemt.


  Jernmangel Anæmi

  På grund af mangel på jern din kost, et lavt BMI øger din risiko for jernmangel. Jern er nødvendig for hæmoglobin, hovedkomponenten af ​​røde blodlegemer. Hæmoglobin tillægger ilt i lungerne, så røde blodlegemer kan overføre ilt i hele din krop. En mangel på jern resulterer i at føle træt, sur, hovedpine og koncentrationsbesvær.


  Cardiac Problemer

  Hjertet er en muskel og ikke kan arbejde ordentligt uden de rigtige næringsstoffer. Hjerteproblemer såsom mitralklapprolaps, arytmi og hjertesvigt kan opstå fra et lavt BMI. Derudover kan en ubalance af de mineraler, der er nødvendige for muskelfunktion forstyrre normal hjerterytme. Legemet kan også nedbryde hjertemusklen til energi, svække muskler og øger sandsynligheden for hjerteanfald. Endelig kan en lav BMI resultere i pludselig hjertedød.


  Opnåelse Vægt

  Hvis du finde dig selv med en lav BMI, ville det være klogt at forsøge at tage på i vægt. Dette bør ske på en sund måde, som din kost spørgsmål trods din størrelse. For at forebygge sundhedsmæssige problemer som kræft, hjertesygdomme og slagtilfælde, forbruge en afbalanceret og nærende kost. Vægtøgning bør ikke komme fra højt fedtindhold, højt sukkerindhold fødevarer, såsom cookies og kager, men fra næringsrige fødevarer som nødder, ost, tørrede frugter og lavt sukkerindhold yoghurt. Forøgelse af dit kalorieindtag med sunde og ernæringsrigtige fødevarer kan gøres på måder, som mellemmåltider mellem måltiderne og før sengetid og brug mælk i stedet for vand i fødevarer som havregryn eller supper.

 • Tags:

Posts Carousel