Sundhedsmæssige fordele af Pineapple Juice

 • In Default
 • February 16
 • 16 Views
 • 0 comments

 • Sundhedsmæssige fordele af Pineapple Juice  Ananas juice tilbyder flere sundhedsmæssige fordele. Photo Credit ananas billede af Maria Brzostowska fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Oversigt

  Ananas juice indeholder enzymer, der kan hjælpe fordøje proteiner og tilbyde anti-inflammatoriske fordele. Afhængigt af om du køber naturlig juice, eller det har ekstra C-vitamin tilføjede, bare en servering af ananas juice giver 30 til over 100 procent af din daglige vitamin C. For de bedste sundhedsmæssige fordele, kigge efter friske eller på dåse ananas saft, der ikke har tilsat sukker eller konserveringsmidler.


  Bromelain

  Ananassaft indeholder enzymet bromelain, som er en naturlig anti-inflammatorisk middel og fordøjelsesenzym. Bromelain hjælper med at reducere inflammation og smerte efter kirurgi og tilskynder heling af blå mærker, ifølge New York Universitys Langone Medical Center. Det kan også medvirke til at reducere betændelse forårsaget af bihulebetændelse. Som et enzym, bromelain fremmer god fordøjelse ved at hjælpe kroppen nedbryde proteiner.


  C-vitamin

  En 1-kop servering af dåse ananas juice leverer næsten 30 procent af dit anbefalede daglige tilførsel af vitamin C. Hvis det er ascorbinsyre tilføjet, får du mere end 100 procent af din dagpenge. C-vitamin fungerer som en naturlig antioxidant og hjælper med at holde dit immunforsvar sundt. Din krop krop kan ikke gøre kollagen uden C. vitamin Kollagen er et protein der anvendes til at opbygge knogler og gøre bindevæv, der styrker og understøtter din hud, blodkar, sener og ledbånd. C-vitamin hjælper også kroppen metabolisere fedtstoffer og producere neurotransmittere, ifølge Linus Pauling Institute.


  B vitaminer

  En kop ananas juice indeholder 11 procent af dit anbefalede daglige tilførsel af folat og 19 procent af vitamin B-6. Begge disse vitaminer medvirke til at reducere niveauet af homocystein i blodet. Høje niveauer af homocystein øger din risiko for at udvikle hjerte-kar-sygdom. Folat er afgørende for syntesen af ​​protein, røde blodlegemer og normal vækst og udvikling. Du har brug for vitamin B-6 til at gøre neurotransmittere, der hjælper regulere humør og til at metabolisere proteiner.


  Kalium

  Kalium er en elektrolyt, hvilket betyder, at det bærer en elektrisk ladning. I denne rolle, det stimulerer nerveimpulser og muskelsammentrækninger. Det hjælper også regulere dit hjerteslag. En anden vigtig opgave fyldt med kalium er dets evne til at sænke blodtrykket. Spise for meget salt øger dit blodtryk, men hvis du får kalium nok hver dag, kan det hjælpe opveje skaden fra salt. Voksne bør indtage 4.700 milligram kalium dagligt, men de fleste amerikanere får knap halvdelen af ​​dette beløb, ifølge det amerikanske Department of Agriculture. En kop dåse ananas juice forsyninger 7 procent af din daglige kalium.

 • Tags:

Posts Carousel