Sundhedsmæssige fordele af Honeybush Tea

 • In Default
 • March 30
 • 20 Views
 • 0 comments

 • Sundhedsmæssige fordele af Honeybush Tea  Honeybush te er kendt for sin behagelig smag, og dens lave koffein og tanninindhold. Photo Credit Hemera Technologies / Photos.com / Getty Images
 • Honeybush te er en drik stammer fra planter i cyclopia familien, og betragtes for sin potentielle indvirkning på sundheden. Drikken er sød prøvesmagning og har en historie af brug som en husråd, med den seneste videnskabelige dokumentation for nogle af te 's påståede virkninger. Regelmæssig indtagelse af te er forbundet med flere langsigtede og kortsigtede sundhedsmæssige fordele, hvilket gør det til et fremragende alternativ te valg.

  Forbedrer immunsystemet

  Honeybush te er en naturlig kilde til mange antioxidanter, herunder større phenolforbindelser. Phenolforbindelser spiller en væsentlig rolle i at beskytte immunsystemet mod oxidativ stress, som kan beskadige celler, ifølge en 2013 anmeldelse offentliggjort i "Næringsstoffer". Phenolforbindelser også modulere immunsystemet, som hjælper kroppens naturlige forsvar mod infektioner. Dette kan være ansvarlig for den tro, honeybush te er effektivt til at lindre forkølelse, influenza og andre sygdomme.


  Beskytter dig mod inflammatoriske sygdomme

  Beviser også, at phenolforbindelser i honeybush te er i stand til at reducere inflammation og forebygge udviklingen af ​​kroniske inflammatoriske sygdomme. Phenolforbindelser har en direkte effekt på nedregulere kroppens inflammatoriske respons, som påvist i betændte tarmcellerne ligner dem, der ses i inflammatorisk tarmsygdom, ifølge en December 2010 undersøgelse offentliggjort i "Kemisk-Biologiske interaktioner." Dette gør honeybush te effektive i at yde kortvarig inflammatorisk lindring samt bidrage til at forebygge eller lindre inflammatoriske sygdomme som IBD eller Crohns sygdom.


  Tilbud menopausal Relief Med phytoestrogenic Effects

  Honeybush te har phytoestrogenic egenskaber, hvilket gør det opføre sig som østrogen i kroppen, ifølge en undersøgelse fra 2006 af forskere på University of Stellenbosch. Phytoestrogenic aktivitet kombineret med anekdotiske beviser, tyder på, at honeybush te er effektivt til at lindre menopausale symptomer hos kvinder. De phytoestrogenic attributter for te kan også være nyttige i at beskytte kroppen mod osteoporose, hjertesygdomme og visse hormon-relaterede cancerformer.


  Hæmmer Tumor Vækst

  Honeybush te kan også have en virkning på den hæmning af tumorvækst, rapporterer en juni 2005 undersøgelse offentliggjort i "Cancer Letters." I studiet blev mus udsat for behandling fra ekstrakter af grøn te, honeybush te og rooibos te efter får en tumor middel. Grøn te syntes at være den mest effektive, der udviser 100 procent tumorvækstinhibering, men uforarbejdede honeybush ekstrakt var det næstmest effektive, der udviser 90 procent inhibering af tumorvækst. Honeybush te beskytter også betydeligt mod visse former for mutagenese i leveren, siger en marts 2004 undersøgelse offentliggjort i "Mutation Research / Genetisk Toksikologi og Environmental mutagenese."

 • Tags:

Posts Carousel