Sundhedsfarer af drikke for meget Cranberry Juice

 • In Default
 • May 21
 • 1042 Views
 • 0 comments

 • Sundhedsfarer af drikke for meget Cranberry Juice  Høje doser af tranebærsaft kan føre til helbredsproblemer. Photo Credit Creatas / Creatas / Getty Images
 • Oversigt

  Pure 100 procent tranebærsaft, der er usødet kan give sundhedsmæssige fordele. Den indeholder vitaminer og mineraler kroppen har brug for til at fungere ordentligt, og det kan hjælpe i forebyggelsen af ​​tandkødssygdomme. Det er også blevet anvendt til forebyggelse af urinvejsinfektioner, blære og nyre infektioner, fordi det indeholder stoffer, der hæmmer bakterier klistrer til overflader i kroppen. Tranebær indeholder også fibre og antioxidanter, der kan hjælpe i forebyggelsen af ​​hjertesygdomme og kræft. Men der er forholdsregler, før du øger din tranebærsaft forbrug, fordi alt for meget kan føre til helbredsproblemer. For sikkerhed, tjekke med en læge eller registreret diætist, før du foretager nogen ændringer i din kost.


  Mavebesvær

  Tranebærsaft er ikke fuldt testet med hensyn til de sundhedsmæssige fordele, og der er ingen fastlagte beløb, der har vist sig at være effektiv. I lave doser, synes det at være sikker. Men i nogle individer, kan høje doser af tranebærsaft forårsage en dårlig mave og diarré, siger National Center for komplementær og alternativ medicin.


  Nyresten

  Ifølge Medline Plus hjemmeside, drikker mere end 1 liter tranebærsaft per dag for en længere periode kan øge din chance for at få nyresten. Tranebær indeholder en høj mængde af et kemisk stof kaldet oxalat, som når det blandes med calcium kan forårsage nyresten. Af denne grund, hvis du har en historie af eller er på en høj risiko for nyresten, bør du ikke indtage tranebærsaft eller tage kosttilskud, medmindre du er under en læges tilsyn.


  Højt blodsukker

  Hvis du har diabetes, eller en tendens til at have højt blodsukker, bør du kun forbruge usødet tranebærsaft eller saft, der indeholder kunstige sødestoffer. Eftersom hvert tilfælde af diabetes er forskellige, er det vigtigt at teste blodglucoseniveauer før og efter at have drukket tranebærsaft bestemme dets virkning.


  Blødning og blå mærker

  Mens linket ikke er godt forstået, fremgår det, at tranebær juice og tranebær kosttilskud kan forstyrre visse hjerte medicin. National Center for komplementær og alternativ medicin anbefaler at tale med en sundhedspleje udbyder, før indtagelse tranebær, hvis du tager blodfortyndende medicin såsom warfarin eller acetylsalicylsyre. Kombinationen af ​​medicinen og tranebærsaft kan føre til blødning, som kan være livstruende.

 • Tags:

Posts Carousel