Sundhed Symptomer: blussende ansigt efter at have spist

 • In Default
 • October 13
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Sundhed Symptomer: blussende ansigt efter at have spist  MSG, der almindeligvis anvendes i kinesisk mad, kan forårsage rødmen i ansigtet. Photo Credit Thinkstock Images / Comstock / Getty Images
 • Rødmen i ansigtet er et alarmerende symptom, der kan bekymre dig, men med en vurdering fra din sundhedsperson, kan en diagnose lindre din bekymring. De fleste tilfælde af rødmen i ansigtet fra spise er relateret til fødevarer intolerans eller en fødevareallergi. Det er vigtigt at identificere årsagen til symptomet med henblik på korrekt behandle det. Hvis du udvikler andre symptomer sammen med rødmen i ansigtet, skrive dem ned og diskutere dem med din læge.

  Mononatriumglutamat Intolerance

  Mononatriumglutamat eller MSG, er en fælles additiv, der forbedrer smagen af ​​fødevarer. Det er en almindelig ingrediens i kinesisk mad, og det kan udløse det, der kaldes Chinese Restaurant Syndrome. MayoClinic.com rapporterer, at MSG har forårsaget følgende reaktioner hos nogle mennesker: Rødmen, hovedpine, svedtendens, brystsmerter, kvalme, opkastning, svaghed, følelsesløshed og i ansigtet tryk. Fra 2011, har der ikke været kliniske undersøgelser, der giver bevis for en sammenhæng mellem disse symptomer og forbruget af dette kemikalie. Disse reaktioner kan forekomme inden for 15 minutter eller op til et par timer efter indtagelse af MSG, i henhold til American College of Gastroenterology.


  Alkohol intolerance

  Hvis du opdager, at kort tid efter indtagelse af alkoholiske drikke dit ansigt bliver flush, er du sandsynligvis alkohol intolerant. Alkohol intolerance er en genetisk tilstand, der er gået ned din familie linje og er resultatet af ikke at kunne fordøje alkohol. MayoClinic.com, at de mest almindelige symptomer forbundet med denne tilstand er hud rødmen og tilstoppet næse. Hvis du modtager en diagnose for alkohol intolerance skal du undgå alkoholiske drikke. Du kan også udvikle hovedpine, mavesmerter og hududslæt af denne tilstand.


  Food Allergy

  Spise fødevarer, der udløser en allergisk reaktion kan forårsage rødmen i ansigtet næsten umiddelbart efter du er færdig med at spise. Fødevareallergi forårsage en systematisk reaktion i kroppen, som frigiver forskellige kemikalier til at forsvare kroppen, hvilket kan medføre et fald i blodtrykket, hvilket fører til rødmen af ​​huden. Almindelige fødevarer, der forårsager en allergisk reaktion omfatter hvede, æg, mælk, fisk, soja, nødder, jordbær, tomater, ananas og peanuts. En alvorlig reaktion på en fødevare kan forårsage livstruende symptomer.


  Advarsel

  Rødmen i ansigtet kan være et tegn på en alvorlig medicinsk tilstand. Hvis du har lyst til din hals er hævelse eller du kan ikke trække vejret, så ring 911. Andre vedrørende symptomer, der skal rapporteres til en læge omfatter straks nældefeber, hævelse i ansigtet, en hurtig puls og mental forvirring.

 • Tags:

Posts Carousel