Sundhed Benefit af Eating Agurker

 • In Default
 • July 24
 • 11 Views
 • 0 comments

 • Sundhed Benefit af Eating Agurker  Agurker er 96 procent vand, men har værdifulde næringsstoffer. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Fordi agurker er for det meste vand, de er lave i kalorier - selv en stor agurk indeholder mindre end 100 kalorier - men de stadig kommer læsset med næringsværdi. Spises enten friske eller som en lage, agurker har mange sundhedsmæssige fordele, selv om de måske ikke er fuld af smag. Tilføje dem til salater eller skær dem i spyd til at spise alene eller med en fedtfattig dip.

  Baggrund

  Agurker menes at være opstået i det sydlige Asien og Indien mere end 10.000 år siden. De mange sorter af agurker er alle en del af Cucurbitaceae familien, sammen med vandmeloner, zucchini og squash, som ofte betragtes frugt, baseret på hvordan de er tilberedt eller spist. I øjeblikket, Florida producerer flere agurker end noget andet sted i USA, konstaterer det amerikanske Department of Agriculture.


  Naturlig Hydration

  Agurker består af 96 procent vand, konstaterer Organicfoods.com.au. Fordi mere end halvdelen af ​​kroppen består af vand, er det vigtigt for normal funktion af de forskellige systemer i kroppen. Mangel på vand kan føre til dehydrering, som kan forårsage træthed, kulderystelser og muskelkramper. Vand er afgørende for spyt dannelse og køling af kroppen gennem sved.


  C-vitamin

  Agurker er fyldt med vitamin C. Dette vitamin tjener som en af ​​de mange antioxidanter, som beskytter kroppen mod frie radikaler, sænke risikoen for forskellige kræftformer og sygdom på grund af beskadigede celler. C-vitamin har mange vigtige funktioner som medvirken i kollagen produktionen og hjernefunktion, og det hjælper også din krop proces fedt.


  Vitamin K

  Ligesom vitamin A, vitamin K spiller en rolle i opbygningen knogle, såvel som andre væv i kroppen. Men vitamin K er hovedsagelig ansvarlige for at gøre nogle af proteinerne leveren kræver for blodpropper. Denne koagulation evne er vigtigt for folk, der lider af blødningsforstyrrelser, reducere deres chancer for blødning ud efter en klippe eller skade. Omkring halvdelen af ​​agurken er vitamin K indhold er fundet i sin skræl, så hold skræl på i maksimal sundhedsmæssige fordele.


  Kalium

  En 100 g portion, omkring 3,5 ounce, agurk indeholder omkring 150 mg kalium. Dette mineral hjælpemidler i metaboliske funktioner og også spiller en rolle i udviklingen af ​​muskelvæv. Tilstrækkelig kalium er også nødvendigt for at opretholde normale elektriske aktivitet i hjertet, og en kost rig på kalium beskytter dig mod højt blodtryk.

 • Tags:

Posts Carousel