Sunde snacks til børn

 • In Default
 • January 29
 • 15 Views
 • 0 comments

 • Sunde snacks til børn  Snacks til børn behøver ikke at være usundt eller svært at lave Photo Credit snack billede af Du ... ¡en Zidar fra Fotolia.com
 • Forældre bør opmuntre sultne børn til at spise sunde snacks. Ifølge det amerikanske Department of Agriculture, snacks efter skole udgør omkring en tredjedel af et barns samlede kalorieindtag for dagen. At sikre disse snacks er sunde er et spørgsmål om at bruge de rigtige ingredienser, der er både sundt og velsmagende.


  Myrer på en træstamme

  Del af at få børn til at spise sunde snacks gør det sjovt, ifølge Mayo Clinic. En sjov måde at få børn en servering af grøntsager, frugt og protein er myrer på en log. Tag pinde af selleri og skær dem i 6-tommer strimler. Spred fedtfattig jordnøddesmør i midten indrykning af selleri og top med en række rosiner. Børn vil få et kick ud af præsentationen.


  Peanut Butter Pizza

  De fleste børn elsker pizza, så gør dem én med sundere ingredienser. Bage en normal, tom pizza skorpe, lad den køle og sprede fedtfattig jordnøddesmør på den. Top det med bananer og rosiner. En portion vil give dit barn en sund 8 g protein.


  Frugt Cone

  Is er fyldt med sukker og fedt, men erstatte frugt til den kolde ting kan være en sjov måde at få en servering af frugt i som en snack. Tag en almindelig sukker kegle og indlæse den med frisk, skåret op frugt som jordbær, ferskner, druer og bananer. Hæld honning over toppen og serveres med en ske.


  Wormy Æbler

  En sjov måde at få en servering af frugt i dine børn, er nemme at tilberede rådne æbler. Skræl og fjern kernen i et æble. Tag en servering af fedtfattig jordnøddesmør og lavt sukkerindhold gelé og kombinere i en skål. Stuff midten af ​​æblet med blandingen og plads i ovnen i 30 minutter ved 350 grader, indtil æblet er mørt. Lad æblet cool og holde en gummiagtig orm i top og tjene.


  Quesadillas

  Børn elsker finger fødevarer, fordi de er nemme at spise, så ordne nogle hurtige og nemme quesadillas med en fedtfattig creme fraiche dip til en stor efter skole snack. Tag to fedtfattige tortillas og pynt en med skummetmælk ost, grøn peber, tomater og løg for masser af grøntsager. Sæt den anden tortilla på toppen og sted på en varm stegepande. Drej indtil tortillas på begge sider er brunet og osten er smeltet. Kombiner fedtfattig creme fraiche med salsa for en sund dip.

 • Tags:

Posts Carousel