Sunde madpakke Ideer til Kids

 • In Default
 • February 14
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Sunde madpakke Ideer til Kids  Send dit barn til skole med en sund frokost fra hjemmet. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Sikre dit barns ernæring og sundhed ved at sende hende i skole hver dag med sunde frokoster og snacks. Med den hastighed af fedme fordobling for børn i alderen seks og 11, og tredobling for unge i alderen 12 og 19, ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, kan forældrene udøver en masse kontrol og ansvar ved at tilbyde lave fedt, nærende fødevarer indstillinger i madkassen.


  Finger Food

  Finger fødevarer er et godt elsket og enkel kost løsning for børn. Pak dit barns madpakke med lavt fedtindhold kalkun skiver og mozzarella ost pinde. Tilføj æble skiver, selleri sticks og gulerod pinde. Børn kan dyppe deres frugt og veggie pinde i æblemos for lidt tilføjet sødme. Lavt mælkefedt er en sund drik mulighed.


  En solid frokost

  I stedet for stegt kylling, bage kylling strimler i ovnen med rasp og krydderier. Giv dit barn en vegetabilsk side servering af hakkede gulerødder og ærter. Disse elementer kan holde varmen i et par timer i en varmeisolerende beholder. Giv en dessert af fedtfattige budding eller apple udsnit. Afslut frokost med lavt mælkefedt eller vand.


  Sandwich Options

  Brug hele hvede brød eller en hel hvede roll til at oprette en sandwich, at dit barn vil nyde. Lav tun salat med tun pakket i vand og fedtfattig mayo, eller et æg salat bruge flere æggehvider end æggeblomme. Du kan også lave en kylling salat sandwich for dit barn ved hjælp af en venstre i stegeso fra middag med fedtfattig mayo. Top disse sandwich med en lille smule af hakket tomat og salat. Omfatter et helt stykke frugt på siden og fedtfattig yoghurt til dessert.


  Sund suppe From Home

  Suppe til frokost kan holdes varm i en termokande. Lav en hurtig minestrone med nogle lave salt kylling bouillon, bønner, en lille smule af tomatsauce og persille. Omfatter kiks hele hvede spredes med jordnøddesmør. Afslut frokost med en halv banan eller æble skiver til dessert.

 • Tags:

Posts Carousel